25.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дъщеря ми живее втори живот благодарение на Магда


Бившият съпруг на дъщеря ми много я биеше. Страдах повече от нея, защото не знаех какво става вечер в дома им. Все си мислех най-лошото. Толкова много си мечтаех да се разведат и дъщеря ми да има нормален живот. Но дъщеря ми бе луда по него и въпреки че много я тормозеше продължаваше да го обича.

Веднъж се прибрала по-рано от работа и го сварила с друга жена в леглото. Проклетникът се ядосал задето се е прибрала без да предупреди и я набил пред другата жена.

След този случай не можех повече да търпя някой да се държи с детето ми по такъв нечовешки начин и взех нещата в свои ръце. Свързах се с Магда и направо останах втрещена от това, което научих.

Оказа се, че още когато са се оженили свекърва й, понеже си знае стоката, направила магия на дъщеря ми, да го обича и търпи въпреки всичко. Извърших всичко точно както ме посъветва глухонямата пророчица и съвсем скоро всичко дойде на мястото си. Дъщеря ми сред поредния побой се прибра вкъщи и заяви, че повече не иска да вижда този изверг.

А зет ми и сватята получиха наказанието, което заслужават. Зет ми катастрофира тежко и дълго време лежа по болници. Тъкмо се възстанови и му откриха рак. А сватята се топи с всеки изминал ден и докторите не могат да открият от какво е болна.

А дъщеря ми срещна много добро момче, ожениха се и имат едно прекрасно детенце.

Денка Тодорова, 58 г, с. Дянково

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.