29.11.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Съдбата ми откриваше все нови и нови фронтове


Някъде бях чела, че когато на човек му лее куршум непрофесионалист, разпръскването на оловото не само не гони злото, но и разпилява живота му. Той повече не може да се организира и да го подреди.

Без да абсолютизирам този факт, въпреки че и аз съм ходила да ми леят куршум, като си мисля за живота си и за неговите обрати, започнах да го сравнявам с този, разпиления след неумела намеса от неспециалист.

На младини сигурно съм извършила някои грехове, защото животът ме измъчи много. Сякаш бях наказвана за стореното. Но други направо вършат престъпления, а това не се отразява на съдбата им. При мен точно обратното. Стараех се да живея праведно, борех се със злини, но битката беше неравностойна. Това, което губех, многократно надвишаваше това, което съграждах. Странното беше, че тъкмо когато успеех да реша свой голям проблем, съдбата ми изпращаше ново, още по-непреодолимо препятствие. Накрая се случваше така, че бях атакувана от няколко места и това разпиляваше и обезсилваше усилията ми. Като казвам проблеми, имам предвид загуба на близки, болести, пак трагедии, пак болести, а междувременно и липса на развитие в личен план – най-вече на децата ми.

Убедих се, че всичко това не е случайно, а и няма да се справя и така ще изложа на опасност най-близките си. Трябваше ми много веща пророчица, която да надникне и там, където аз не мога. Да ми помогне, за да заживея по-нормално. Магда ме посъветва как да изкупя греховете си, как да развържа късмета ни и не на последно място как да неутрализирам перманентното негативно магическо влияние, на което съм била обект.

Изпълних всичките предписания. Подредих приоритетите си (сега вече съдбата сякаш не ми откриваше нови фронтове), наскоро се зарадвах на нещо, което преди беше невъзможно. И двете ми дъщери си намериха прекрасни приятели. Очертава се нещо нормално и естествено сега, но не и преди време – две сватби.

Камелия Каменова, Разград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.