04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Братовчедка ми и майка й ми бяха направили магия


Като студентка живях на квартира в София със своя първа братовчедка. Майките ни са сестри. Не случайно се съгласих да ползваме една и съща квартира. Аз обичам да съм сред близки. Така се чувствам по-защитена и не страдам толкова много за дома си. Тя е по-голяма и първите години е живяла със свои колежки, но впоследствие са се разделили. Когато ме покани да живеем заедно, си мислех, че и тя предпочита да е с близък човек. А то се оказа, че братовчедка ми е с доста труден характер, свадлива и злобна.

Голяма пречка в отношенията ни се оказа фактът, че аз бях много по-хубава и имах много обожатели. А тя нямаше нито един „кандидат“. Опитвах се да й помогна, заедно да решим нейния проблем, но не ставаше. Но никога не съм очаквала, че злобата й ще се изроди в коварство и ще пожелае нещастието ми. Изчезнаха ми някои дрехи, едно бижу, но не съм го свързвала с нея.

Майка й /моята леля/ веднъж споделила с моята майка, че дъщеря й плаче и непрекъснато се жалва от това, че аз имам приятели, а тя не може да си намери. Завършихме и аз останах в София, омъжих се доста сполучливо, тя се прибра в провинцията и така не се омъжи. Гостуваше ми няколко пъти и впоследствие разбрах, че е интригантствала и заговорничела против мен със свекърва ми, а и се е опитвала да настрои мъжа ми срещу мен. И това оставих без внимание.

Но само след година се разведох, прибрах се и аз с детето при родителите си, а нещастията ме последваха и тук. Загубих двама много близки хора, преследваха ме безпаричие и трудности от всякакво естество. Гледачка от близко село ми спомена две имена, каквито имат братовчедка ми „Бета“ и майка й, но и две съседки, живеещи над нас и под нас. Така и не знаех откъде ми идват злините, а и селската гледачка не можеше да ми помогне повече. Осъзнах, че ми трябваше специализирана помощ.

Така попаднах на Магда, която не само конкретно посочи моите близки като мои зложелателки, но и ми каза, че съм жертва на магия.

Бях слисана, но не можех да се отнеса небрежно към това разкритие,тъй като и синът ми вече започваше да търпи последствията от това силно унищожително влияние. Направих няколкото ритуала за разваляне на магията и си поръчах амулети за защита и предпазване от нови посегателства.

Междувременно майка ми поговори със сестра си и тя й признала, че направила тази отчаяна стъпка, защото братовчедка ми я заплашила, че ще се самоубие, тъй като не могла повече да понася моето щастие.Слава богу, нещата при мен се оправиха.

Сега имам нов успешен брак, успешна кариера и щастливо дете.

Калина Пеева, Кюстендил

2 thoughts on “Братовчедка ми и майка й ми бяха направили магия

  1. Аз също имам магия от един човек който е руснак , незнам защо ми го е причинил , но е доста зъл и коварен …. опитвам се с молитви да я разваля , но не става, нямам пари да си позволя маг защото всико в този живот се плаща ….. ,но моляви много който може да ми помогне . Моята магия се състой в това , че чувам един приятел на този руснака който ми причини магията …. постонно го чувам и ми казва , че имам магия вуду и родово проклятие , незнам какво да правя , ходя на лекар , но медикаментите не ми помагат с нищо ……. Моляви който може да ми помогне да ми пише на имейла al3nka@abv.bg

  2. Казвам се Красимира на 42 години съм мисля че ми е направена магия моля ако има такава ми помогнете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.