07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда развали магията и ми върна съпруга


Ожених се по любов и страшно много обичам съпруга си. От брака ни се родиха три прекрасни деца, които с много любов отгледахме. Домът ни бе изпълнен с любов и хармония.

Но в един момент нещо стана със съпруга ми – започна да закъснява, без дава обяснение, отношението му към мен и децата рязко се промени, а винаги е бил много внимателен с нас. Веднага ми стана ясно, че има друга жена.

Писах на пророчицата Магда – тя потвърди моите съмнения. Само че най-коварното бе, че в ролята на любовницата беше моята най-добра приятелка и колежка. Беше приковала с лоша магия съпруга ми. Много ме заболя от предателството й. Добре, че беше навременната помощ на Магда. Извърших всичко, което ме посъветва и съвсем скоро всичко се оправи. Сега мъжът ми е отново онзи внимателен и любящ съпруг. Колкото до моята “приятелка”, тя си получи заслуженото. Мъжът й се пропи и много я тормози и бие.

Ваня Пейкова, 42 г, гр. Кюстендил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.