10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме отърва от чудовището, което ме малтретираше


Когато преди няколко години се омъжих и през ум не ми е минавало, че усмихнатото и добро момче ще се превърне в жесток и безмилостен тиранин. Само два месеца бях щастлива. Съвсем скоро съпругът ми коренно се промени и започна физическия и психически тормоз, на който бях подложена толкова години.

Ревнуваше ме от всичко и всички. Започна да ми налага какво да обличам. Един ден в пристъп на ярост скъса пред очите ми всички поли и блузи с по-дълбоки деколтета. Забраняваше ми да се гримирам, за да не се заглеждат по мен чуждите мъже. Чакаше ме вечер след работа да не би случайно да му кръшна с някой. Докато се усетя се превърнах в една прислужница, задоволявах всичките му капризи, а той все беше недоволен от нещо. Непрекъснато ме обиждаше и унижаваше /дори и пред чужди хора/.

Затворих се в себе си. Вече знаех, че съм бременна и помолих мъжа ми ако не щади мен, то поне да пожали бъдещото ни дете и да не ме бие. В третия месец направих спонтанен аборт и докато лежах в болницата се молех Господ да е милостив с мен и да ми помогне да се измъкна от това чудовище. След като се прибрах вкъщи събрах смелост и му казах, че не издържам повече този живот и смятам да го напусна. Не помня какво се случи след това, само знам, че се събудих в болницата и не можех да стоя от болки. Цялата бях в синини, кракът ми беше счупен.

Дълго време не смеех да споделя с никой на какво съм подложена къщи, защото се срамувах много. Но след последния побой, след който се озовах в болницата, разказах със сълзи на очи всичко на майка ми и тя ужасно се разтревожи. Писала на пророчицата Магда за съвет. Докато се възстановявах в болницата майка ми извършвала ритуалите, които моята спасителка й изпратила. След като ме изписаха успях да се разведа без каквито и да било усложнения – толкова беше омекнал съпругът ми.

По препоръка на Магда нося GSM-протектора навсякъде със себе си. Не знам дали си внушавам, но имам чувството, че усещам енергията, която излъчва, дава ми увереност и ме зарежда с позитивизъм. За да забравя преживения кошмар се преместих в друг град и започнах живота си отначало. Работата, която си намерих ми доставя огромно удоволствие и предоставя много възможности за развитие. Там срещнах и един невероятен мъж, който ме кара да се чувствам по неповторим начин.

Полина Николова, 32 г

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА ТАЛИСМАНА НА МАГДА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

3 thoughts on “Магда ме отърва от чудовището, което ме малтретираше

  1. Това е много интересно! И аз ще използвам първия случай, за да се свържа с Магда!

  2. С Магда ще пробвам и по моя случай. Много пари съм потрошил по гадателки, но прочетеното тук ме обнадеждава.

  3. И аз ще пробвам при Магда. Много пари по гадателки съм потрошил, но прочетеното тук ме обнадеждава, че ще получа помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.