28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Зад красивата външност на снаха ми се криеше демон


margaritaЖенитбата на сина ми промени както неговия, така и моя живот. Мъжът ми ме изостави, когато синът ми беше на 5 години и сама си го отгледах. Бяхме силно привързани. Споделяше с мен всичко докато не се появи снаха ми. Започнаха все да си шушукат нещо. Веднага след вечеря се затваряха в стаята си.

Един ден синът ми просто каза, че решили със снахата да излязат на квартира. Стана ми неприятно, защото трябваше да остана сама в огромния апартамент в центъра на Пловдив, а детето ми да мизерува в някоя панелна гарсониера, но преглътнах. Не исках да им се меся.

След няколко месеца си купиха жилище, но вместо да заживеят в него, се преместиха на село, при родителите на снаха ми и дадоха апартамента под наем.

Синът ми се съсипваше от работа – работеше на две места, пътуваше до града, а снахата по цял ден нищо не правеше, мързеше я да ходи на работа. Направих много опити да поговоря със сина си, но той се беше превърнал в съвършено друг човек. Избягваше ме, все бързаше да се прибира на село при жена си, на въпросите ми отговаряше едносрично.

По съвет на приятелка се свързах с пророчицата Магда. Оказа се, че зад благата външност на снаха ми се е криел същински демон. Правела си е тънки сметки, но добре че Магда успя навреме да неутрализира и развали коварната магия, с която бе приковала сина ми в алчните си лапи.

Маргарита Пеева, 59 г, гр. Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.