Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ми предрече щастието : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми предрече щастието


Мъжът ми почина много млад, едва на 39. Сама отгледах и изучих децата, сватби им направих, помагах с каквото мога, когато се родиха внуците. Когато дъщеря ми замина за Испания със семейството си, а синът ми се премести да живее в София, направо не издържах – все ги мислех, толкова ми бе мъчно за тях. Тогава усетих с пълна сила колко съм самотна. Исках да имам някой до мен.

В пенсионерския клуб често си говорим за хорските съдби и кой как преодолява изпитанията, пред които ни поставя съдбата. Един ден стана въпрос за пророчицата Магда. Преди време тя помогнала много на една жена от клуба. Тогава си помислих: “Защо пък да не й пиша? Хем ще ми каже какво очаква децата ми и мен самата, пък може и да ми помогне да срещна някой, с когото да прекарам остатъка от живота си.”

Така и направих. Магда ми отговори, че тепърва ще преживея много хубави моменти с висок, светъл мъж и че ме чака път в чужбина. Стори ми се невероятно, но след месец и нещо започнаха да се сбъдват нещата, точно както Магда ми предсказа.

Един ден на връщане от пазара срещнах Стойчо, колега на мъжа ми. Беше главен счетоводител в тяхното предприятие и единственият, който ми се обаждаше дълго време след погребението. Звънеше ми по празниците за да ме поздрави, но после отиде на село и отдавна не го бях чувала. Много ми се зарадва, седнахме да пием кафе и не усетихме как сме бъбрили до обяд. Каза, че се връщал вече в града, защото на село му омръзнало, пък и му предложили да води счетоводството на някаква малка фирма.

Така Стойчо започна да ми звъни все по-често, виждахме се, разхождахме се. Накрая стигнахме до решението да се съберем да живеем заедно. Магда се оказа права, предсказа ми щастието и спокойните старини – с моя нов другар в живота ходихме за една седмица до Истанбул. Много ни хареса и решихме през септември да отидем до Охридското езеро.

Райка Димитрова, 66 г, Харманли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.