28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да открия щастието, което заслужавах


Дълги години прекарах в самота. Приятелките ми една по една се изпожениха, само аз така и не срещнах любовта. Все си мислех, че когато ми е писано и това ще стане. Отдадох се на работата и много скоро се издигнах и оглавих фирмата, в която започнах от най-ниското стъпало.

Но самотата много ми тежеше. Непрекъснато се питах какво не ми е наред, защо никой не ме харесва. Много се бях отчаяла. Приятелка ме посъветва да се обърна към пророчицата Магда. Никога не съм вярвала на подобни лечителки, врачки и не знам какви още, тъй като винаги съм ги смятала за шарлатани, но този път послушах приятелката си.

Магда се оказа невероятна. И до ден днешен пазя писмото й, което съдържаше много ценни за мен съвети. Изпрати ми и един амулет за привличане на любов и късмет. След няма и месец срещнах любовта на живота си. От него момент животът ми придоби нов смисъл. Сега съм една щастлива жена – имам две прекрасни деца и невероятен съпруг, благодарение на Магда.

Мария Драгостинова, гр.Стара Загора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.