Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Сега съм една уверена в себе си, красива и щастлива жена : Магда: ясновидство, хороскопи
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сега съм една уверена в себе си, красива и щастлива жена


В отчаяния си опит да бъда обичана и от страх да не остана сама, допуснах огромна грешка, която невероятната Магда помогна да поправя.

Бях много затворена – не излизах много, нямах и много приятели. Едва 18-годишна се запознах с едно момче, не беше нищо особено. Още повече, че с него нямаше дори, за какво да си говорим. Толкова много се страхувах да не остана сама и затова реших да действам – признах, че го харесвам и тръгнахме. От страх, че никой друг няма да ме хареса и че това е единственият човек, който ме обича, се прилепих за него. А той човека си е търсил послушно момиченце, което да е девствено, послушно и да го гледа в устата като говори, защото му било омръзнало от отракани мацки. Щом му се сторих подходяща, след няма и два месеца ми предложи да се омъжа за него и аз, достатъчно наивна, приех.

В един момент се оказах с дете здраво, заседнала в семейния живот, с мъж, който не се интересува нито от мен, нито от детето си. Не му стигна това, че изпълнявах безропотно домакинските си задължения, грижех се за възпитанието на детето и изпълнявах всичките му капризи и налудничави прищявки, а непрекъснато ме обиждаше, дори не се съобразяваше, че детето става свидетел на непрестанните ни разправии. Малко по-късно започна и физическият тормоз и животът ми се превърна в ад. Не смеех да го напусна, защото се страхувах от последствията.

Близка приятелка ме посъветва да се допитам до пророчицата Магда за съвет. Отговорът на тази жена направо ме изуми – много точно беше посочила всички грешки, които съм допуснала в живота си до този момент. Писмото й съдържаше важни препоръки и съвети, насоки върху какво трябва да се съсредоточа. Изпрати ми и два ритуала, които изпълнявах редовно. Препоръча ми и GSM-протектора , който зареди с допълнителна енергия за късмет и любов.

Не закъсня и промяната – постепенно започнах да осъзнавам, че нито съм грозна, нито глупава. Взех да се грижа за себе си, завърших задочно, започнах работа. Заваляха покани за срещи от мъже, красиви при това. Животът ми коренно се промени в положителна насока. Сега съм една уверена в себе си, красива и щастлива жена.

Силвия Тренчева, 39 г

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА ТАЛИСМАНА НА МАГДА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

1 thought on “Сега съм една уверена в себе си, красива и щастлива жена

  1. Здравейте моля пишете ми на имеила имам страхотна нужда от помощ искам и аз да изляза от блатото и да стана уверена в себе си .Нямам финансова възможност за момента но бих се свързала с пророчицата Магда
    Чуствам се на дъното

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.