Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Проблемите с колата ми се оказаха магия за катастрофа : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Проблемите с колата ми се оказаха магия за катастрофа


На колата си гледам като на нещо много ценно. Освен че в някаква степен тя бе компенсиращ фактор в живота ми, лишен от любов и други висши изживявания, сама по себе си е нещо незаменимо. Любимо нещо, за което страдам, ако нещо не му е наред. Тя, хубавият път, движението нанякъде, музиката – неизразимо удоволствие! Но макар и добра марка, тя не е първа младост, пътищата рядко са добри, а пътуването с неизправен автомобил за мен е изпитание за нервите. Да не кажа безсмислено занимание. А и нашите пишман монтьори – груби, некадърни, крадливи – са живо наказание. И с пари, и без пари, и в реномиран сервиз, и в не дотам – резултатите са плачевни. Усложнения след ремонт – това се получава на практика.

Тази кола ми бе втората. Добре че имах основа за съпоставка, та не продължих да се самозалъгвам, че посочените фактори са единствената причина за безизходицата. Озадачи ме едно съвпадение, на което едва наскоро обърнах внимание. И при двете ми коли, в същата последователност, се появиха еднакви симптоми. Мина ми шантавата идея, че тази работа не е съвсем чиста. Спомних си, че някои хора спряха да ми говорят, като си я взех. Не беше за вярване, но сакатлъците можеше да са резултат на проклятие, завист, уроки… Като се добави и безличния ми личен живот, картината направо си е класическа.

Тъй като за колата си съм готов на всичко, прибегнах до услугите на екстрасенс, за да премахне проклятието евентуално върху мен и возилото ми. Магда, на която описах проблема си, ми развали магията, която се оказа, че е могла да ми донесе още по- големи поразии – катастрофа. То тя всъщност за това била направена. Но нещата имат и развитие – намерих си доходна работа и скоро бях одобрен за нова кола, на лизинг. Това е щастлива развръзка, станала възможна благодарение на професионалната, безапелационна и навременна намеса на чудесната Магда. Надявам се за дълго да не прибягвам до услугите на гаражните БГ- монтьори. Всъщност сега финансовите ми възможности ми позволяват да си решавам проблема в най-добрите сервизи, в които в цената влиза дори и любезността.

Станислав Танев, 25г., Перник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.