10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не се разделям с GSM-протектора


Изведнъж нещо стана с мен – постоянно бях в лошо настроение, станах много разсеян, животът ми се струваше сив и безсмислен, загубих увереността в себе си. След поредица от неприятности /обраха жилището ми, с приятелката ми се разделихме, имах ужасни проблеми на работа и бях на косъм от уволнението, за капак си изгубих и портфейла с всички лични документи/ започнах да се замислям дали няма някаква сила, която да ме дърпа назад. По едно време дори имах чувството, че нещо стяга мозъка ми и не мога да се отпусна и да разсъждавам както преди. По принцип не вярвам на магии и подобни дивотии, но започнах да се чудя дали някой не ми е направил нещо.

В един вестник попаднах на статия за Магда, имаше посочен и адрес за контакт и реших, че нищо няма да загубя ако се допитам до нея. Добре, че го направих!

Оказа се, че наистина са ми направили магия и това е причината за неприятните неща, които ми се случиха за кратък период от време. Магда беше описала много точно какво трябва да направя. Изпълних всичко според инструкциите й. За много кратко време се усети промяната. Наскоро прочетох и за GSM-протектора на Магда, който предпазва притежателя си от хорската завист и злонамереност, а точно от това имах нужда.

Откакто го получих той неизменно е мен и не знам дали внушавам, но имам чувството, че ми потръгна. Преместих се на нова работа и само за няколко месеца се издигнах доста в йерархията. На новото работно място срещнах и любовта и дори сега поръчах още един GSM-протектор – за моята приятелка.

Михаил Христосков, 26 г.

КАКВО ОЩЕ КАЗВАТ ХОРАТА ЗА ТАЛИСМАНА НА МАГДА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.