Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Чужденка беше обсебила мъжа ми : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Чужденка беше обсебила мъжа ми


ivankaС мъжа ми сключихме брак след дълга връзка. Живеехме си добре, но си нямахме наш дом. След като се родиха децата, започнахме да се оглеждаме за жилище, но нямахме пари и след дълго умуване мъжът ми замина в чужбина за да изкара пари за апартамент. В началото всичко беше добре, обаждаше се всяка седмица, изпращаше и пари, за да не ни липсва нищо, но постепенно обажданията се разредиха, започна да изпраща все по-малко пари, защото спестявал повече за апартамента. Веднага се усъмних, че става нещо, но за любовница и през ум не ми минаваше, защото знаех колко много ме обича мъжът ми. 

След няколко месеца се върна и още от вратата имах усещането, че чужд човек прекрачи дома ни. Съпругът ми бе променен до неузнаваемост – не се зарадва нито на мен, нито на децата, говореше вяло и нямаше търпение да замине отново. Категорично отрече да има намесена друга жена и оправдаваше поведението си с тежката работа, която работи. Приех го, макар и с неохота, но съмнението ме загложди. Комшийка ме посъветва да се допитам до ясновидката Магда, тъй като е нейна дългогодишна „клиентка”.  

Пророчицата потвърди моите съмнения. Чужденка се влюбила в моя съпруг и за да го задържи му направила бяла магия за любов. Но Магда ме успокои, че може да ми помогне да измъкна съпруга си от любовния капан. Веднага пристъпих към изпълнението на нейните препоръки, а след няколко седмици мъжът ми сам се върна от чужбина. Сега отново си е същия като преди. 

Иванка Кузманова, 33 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.