25.09.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме накара да повярвам, че няма невъзможни неща


krustinaОмъжих се съвсем млада, скоро след това родих и се посветих на грижите по отглеждането на детето. Две години по-късно се роди и дъщеря ми и така се завъртя животът ми. Посветих живота си на семейството, а мъжът ми така и не успя да се пребори с лошия си недостатък – страстта към хазарта. Още в самото начало на брака ни се зароди тази „любов” към казината и нас направо ни забрави. Години наред се заблуждавах, че ще успея да го променя, че с времето страстта му ще отмине, че когато децата пораснат ще стане по-отговорен, но уви! Нито разговорите, нито заплахите от моя страна помагаха. 

Един ден телефонът вкъщи звънна и непознат мъжки глас съвсем спокойно заяви, че съпругът ми дължи 10 000, които проиграл. Постави ултиматум парите да му бъдат изплатени до определен срок или в противен случай ще ни вземе жилището. Имах чувството, че ме поляха с вряла вода. Не вярвах, че мъжът ми може да стигне до тук. В последвалия разговор стана ясно, че още преди няколко месеца е заложил къщата на родителите си, след което я проиграл. След това по същия начин проиграл наследствените земи и жилището, в което живеем. Слушах го и не вярвах на ушите си. Не знаех как ще се измъкнем от кашата, която беше забъркал, но трябваше да намерим изход, при това бързо.

Чувала съм много пъти как различни ясновидци успяват да помогнат на хората да се отърват от различни зависимости. Затова се обърнах за помощ към експерта в тази област – ясновидката Магда. Ще излъжа, ако кажа, че мъжът ми изостави хазарта изведнъж, но Магда ме накара да повярвам, че няма невъзможни неща.  

Кръстина Димитракиева, 42 г., гр. Стара Загора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.