19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Ревността щеше да разруши брака ми


diqnaС мъжа ми имахме прекрасна любов, която прерасна в стабилен брак. Роди ни се момченце и изобщо животът ни тръгна по ноти. Но няколко години по-късно започнах да изпитвам едно непознато до този момент чувство, което не ми даваше мира, а именно луда ревност. Ревнувах съпруга си от всичко и всички. И най-малкото закъснение се превръщаше в повод за грандиозен скандал. Ровех в нещата му за да търся доказателства, че не ми е верен, а каквото и да кажеше в своя защита го приемах като плоско алиби. С две думи превърнах се от мила и добра съпруга в изнервена, вечно крещяща и ревнива до болка съпруга. Животът ми се превърна с истински ад. Страдах от безсъние, често изпадах в нервни кризи, напълнях значително от лекарствата и бях абсолютно убедена, че мъжът ми си има любовница. 

Семейният ни живот се превърна в същински ад и един ден мъжът ми просто си тръгна. Това ме нарани още повече. В началото го обвинявах, но с времето започвах да осъзнавам, че не той, а аз съм причината за раздялата ни. Опитахме отново, но ревността ми взе връх и се разделихме повторно.  

Не вярвах, че ще успея да се преборя с пагубното чувство и действително сама нямаше да се справя. На помощ ми дойде глухонямата ясновидка на България – Магда. С търпение и постоянство и под вещото й ръководство – успях. Бракът ми получи втори шанс.  

Дияна Манушкова, гр. София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.