10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми показа пътя към щастието


Преминах през много труден период. От няколко години попадах все на ужасни мъже. На пръв поглед добри и мили, а после … Аз съм добре изглеждаща, поддържана жена, добре образована и със стабилна работа. Не знам дали отчаяното ми желание да създам семейство и да имам дете ме караше да правя грешка след грешка.

Търпях мъжа си цели три години – тормоз, побоища, унижения. Един ден ми писна и подадох молба за развод.

Не след дълго започнах нова връзка. Той изглеждаше страхотно. Обичаше ме, искаше ме, търсеше ме, но … се оказа измамник. Беше се забъркал в много мръсни сделки, опита се и мен да ограби. Едва се откопчих. То не бяха заплахи за убийство, полиции и т.н.

Дълго време не можех да се съвзема от преживения ужас. А самотата ме съсипваше. В Интернет прочетох за гадателката Магда. Писах й – исках да разбера каква е причината за неудачите ми, някога ще срещна ми свестен мъж, ще създам ли семейство, ще имам ли дете.

Отговорът на Магда бе бърз и направо ме изуми с точния анализ на грешките, които съм допуснала до този момент. Писмото съдържаше и много ценни за мен препоръки какво точно трябва да променя в себе си. Изпрати ми и ритуал за привличане на любов, който изпълнявах редовно.Няколко месеца по-късно вече бях щастливо омъжена, очакваща първата си рожба. С думи не мога да изразя признателността си към тази невероятна жена, която ми помогна да стана по-добър човек и ми донесе толкова много щастие!

Първолета Николова – Скопакова, 32 г, гр. Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.