Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Преборих се с алкохолната зависимост : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Преборих се с алкохолната зависимост


ivankaПреди две години започнаха сериозни проблеми вкъщи. Мъжът ми все закъсняваше от работа, а синът ми си намери приятелка и започна все по-рядко да се задържа у дома и така стана, че обикновено вечерите прекарвах сама вкъщи. Претоплях вечерята по няколко пъти заради тях, накрая ми писваше и си лягах пред телевизора. 

Не знам точно как и кога стана, но започнах да се пристрастявам към алкохола. И ако в началото си сипвах по „едно малко”, колкото да успокоя нервите си и да заспя по-бързо, то съвсм неусетно вечерната доза концентрат стигна до 400 – 5000 грама. Много често дори не усещах, че съм пила. По-важното за мен беше, че алкохолът ме успокояваше, притъпяваше нервите ми и поне за малко се чувствах добре. Сама не усетих как алкохолът се превърна в дозата ми успокоително, която ми помагаше да забравя неосъществените си мечти за семейно щастие и ми помагаше да се разтоваря от напрегнатия ден в офиса. Това се повтаряше всяка вечер.

 

Приятелките ми в началото съвсем дискретно започнаха да ми намекват, че ако продължавам така ще се превърна в алкохоличка, а след това започнаха да настояват да се обърна към специалист. Междувременно синът ми се премести да живее при приятелката си, а командировките на мъжа ми се увеличиха. Това ме потискаше още повече и ме тласкаше към алкохола.  

Идеята да се обърна към Магда дойде от една от приятелките ми. Отговорът на лечителката съдържаше една преоценка на живота ми досега. Посочваше ми грешки, за които не съм си давала сметка. Не мога да кажа, че отказах алкохола изведнъж, всичко се случи някак плавно. Снабдих се и с GSM-протектор, който Магда зареди с допълнителна енергия за отказване от зависимости. Не знам дали от него, но освен алкохола, отказах и цигарите. В резултат от всичко, което извърших под вещото ръководство на Магда, освен че се преборих с две от най-коварните зависимости, отношенията със съпруга ми се подобриха. Смени си работата и вече прекарваме повече време заедно. 

Иванка Василева, 42 год., гр. София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.