28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми върна вниманието на момчетата и романтиката в живота


Още като ученичка в седми клас се славех като много хубаво момиче. Съученици и непознати, големи и малки, всички ме харесваха. Самата аз не откликнах на никого. Всъщност ми се искаше страшно много и аз да се влюбя. Особено е чувството да радваш другите със самото си присъствие, а твоето сърце да е заключено. Постепенно-всички си намериха гаджета и престанаха да се интересуват от мен.

Завърших, започнах работа и се оказах във вакуум. Щастието на другите ме разочароваше и озлобяваше. Бях готова на каква да е връзка, само и само да не пропилявам младостта си или – о, ужас! – да не остана стара мома. На всичкото отгоре си мислех, че ми трябва традиционна връзка – брак.

С голямо притеснение и срам започнах да подпитвам за някоя гледачка, тъй като гордостта ми не ми позволяваше да споделя проблема си. А и кой ли би ме разбрал. Даже излъгах, че искам да ми предскажат нещо във връзка с бъдещо учение и шансове за мен в чужбина.

Сега съм сигурна, че не случайно „случайно” ми препоръчаха някаква прекрасна жена с чудесната способност да разплита затегнати възли и да вкарва живота на хората в предопределеното им русло. „Въоръжена” с магическия талисман за щастие в любовта и посъветвана да скъсам с прекалената си гордост и неверие, аз зачаках някакво развитие, но без особена вяра.

Започнаха да ми казват, че се усмихвам много хубаво. .Не оставах повече незабележима. Отнякъде се появи бившият ми съученик, който беше станал за смях с пословичната си любов към мен. Съвсем спонтанно сякаш прогледнах и го оцених. Харесва ми да съм с него и се чувствам прекрасно. Сега аз съм влюбената, а той само ме харесва. Дори сигурно му се струва странна промяната в мен.Но аз съм скъсала със скрупулите и се отдавам без остатък на щастието си. Впрочем мен ме харесват и други момчета. Мечтая и обичам. С мен е късметът, който ми отключи чудесната Магда.

Благовеста Ватева, 26 г.,Кърджали

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.