пт. окт. 23rd, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Приятелка беше обсебила мъжа ми, Магда ми го върнаdanielaОткак се помня съм все с Мария /най-добрата ми приятелка/. В детската градина бяхме заедно, след това в училище седяхме на един чин, приеха ни в университета в една и същата специалност. С две думи имах й безгранично доверие и й споделях всичко. Дори и след като се омъжих не прекъснахме връзката си. Винаги беше добре дошла в дома ми, а когато започнаха проблемите със съпруга ми и за миг не допуснах, че именно тя стои в основата на всичко.  

Усетих, че нещо става, защото съпругът ми много се промени. Започна да ме избягва, все беше зает, започнаха чести командировки и съвсем логично си помислих, че има любовница. Разговарях многократно с него, но той отричаше. Колкото по-настоятелно отричаше, толкова повече съмненията ми се засилваха. Споделях всичко, което ме измъчваше с приятелката си, а в същото време без да осъзнавам съм й подсказвала как по-добре да се пази. Междувременно отношенията със съпруга ми съвсем се влошиха и един ден той поиска да се разведем.  

По препоръка на майка ми, която е дългогодишна „клиентка” на Магда, й писах с молба за съвет как да спася семейството си. А писмото на Магда направо ме втрещи. Оказа се, че не друг, а именно моята „приятелка” е обсебила съпруга ми и тя е тайнствената любовница. Извърших всичко необходимо, което ясновидката ми беше написала за да разваля магията, която Мария беше направила на мъжа ми.  

Промяната се усети почти веднага. Съпругът ми коренно промени отношението си към Мария и изрично ми забрани да посещава дома ни, не че аз имах подобно желание. Сега отношенията ни са чудесни, отново е същият мил и любящ съпруг, а наскоро и семейството ни се увеличи с още един член.

 

Даниела Борисова, гр. Велико Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.