19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Съветите на Магда промениха живота ми към по-добро


Преди три години завърших средното си образование, приеха ме в университета и заминах за София. Преди да замина за столицата поддържах връзка с едно момче от три години. Много се разбирахме, много се обичахме, беше ни много мъчно, че трябва да се раздели.

Тук се запознах с колега, който бе много мил с мен и непрекъснато ми помагаше. Непрекъснато повтаряше колко ме обича. Не исках да го лъжа и му признах, че в родния си град имам приятел, който след няколко месеца ще дойде при мен. Бе готов да зареже всичко – дом, семейство, хубавата си работа в името на нашата връзка. А това означаваше много за мен.

Но не знам какво ми стана – се спирах да мисля за колегата от университета. Беше ми приятно с него. Непрекъснато ме караше да се чувствам пълноценна и желана.

Започнах да се замислям дали пък връзката ми с моя приятел не се е изчерпала вече. Започнах да се прибирам все по-рядко в родния си град, чувахме се само телефона. Един ден той дойде в София и заяви, че остава тук. Не можел повече да издържа далеч от мен.

Тогава си дадох сметка в какво положение се намирам – обичах приятеля си, колегата ми също ме привличаше ужасно много. И двамата даваха мило и драго за мен, а аз не знаех какво да правя.

Една колежка ме посъветва да пиша на Магда. Така и направих. Магда ме посъветва изобщо да не се замислям – връзката с колегата няма да потръгне, а приятелят ми е точният човек за мен. Каза ми още, че ни очакват много красиви моменти и не след дълго ще имаме близнаци. Изпрати ми и един ритуал за подсилване на любовта.

Магда се оказа много права и не съжалявам, че я послушах. Отрязах колегата и той коренно промени отношението си към мен /точно както ми беше казала и Магда/ – започна да се държи грубо с мен, настройваше и останалите ми колеги против мен и т.н.

Тогава си поръчах GSM-протектора на Магда и от тогава забравих за проблемите си. С него се чувствам сигурна и уверена. А с моя приятел /вече ми е съпруг/ нещата вървят много добре – намери си хубава работа, привързахме се още по-силно един към друг. Сега съм бременна в седмия месец и докторите са убедени, че ще имам близнаци.

Даниела Близнакова, 24 г
КАКВО ОЩЕ КАЗВАТ ХОРАТА ЗА ТАЛИСМАНА НА МАГДА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.