Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ми помогна да зачена : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да зачена


silviyaМного искахме със съпруга ми да имаме поне едно детенце. Повече от две години правихме опити, но все не успявах да забременея. Тръгнахме по доктори, оказа се, че проблемът е в мен. Обходих всички „светила” в областта на медицината, но никой не успя да ми помогне. А желанието да стана майка се засилваше още повече. Със съпруга ми вече сериозно обмисляхме идеята да си осиновим дете, но се оказа, че процедурата е дълга и сложна и се чака с години.

Една колежка ми подхвърли идеята, че има ясновидки и билкарки, които успяват да се справят с проблема далеч по-добре от специалистите. Наистина дотогава не ми беше хрумвала идеята да потърся помощ от нетрадиционна лечителка. Прочетох, че Магда е помогнала на много жени, които са имали моя проблем и веднага ме окрили надеждата, че може да помогне и на мен. 

Лечителката ми изпрати ритуал за плодовитост и билки, които трябваше да пия. В началото наистина ми беше странно, защото не си падам по подобен род „дейности”, но желанието за дете беше по-силно от всичко останало. Изпълнявах всичко, каквото ми беше написала в писмото и … чудото се случи! Благодарение на безценната помощ на Магда, вече имаме син на два месеца. 

 

Силвия Кирова, 30 г., гр. Благоевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.