13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магията може и да не помогне на „ловците” на чужди мъже


При мен това стана възможно чрез намесата на ясновидката Магда. С тези редове искам да засвидетелствам признателността си към нея, тъй като тя развали магията за отнемане на съпруга ми.

Живея с мъжа си и децата си в голям град. Заможни сме. За други с подобно на моето социално положение съм чувала, че са честа жертва на похищение на съпрузите им от ”дявол” с къса поличка, особено ако мъжът е богат. За себе наивно не се тревожех. С мъжа ми имахме силна духовна връзка, а и привличането не бе изчезнало. Но изненадващо, стряскащо ми стана ясно, че не съм от щастливите изключения. От нищото изникна новината – съпругът ми си тръгва от нас. Държеше се добронамерено, но сам не можеше да обясни защо предприема такава крайна мярка. Като че не можеше да се вижда с новата си любов, дори да я обезпечава материално и така с времето да провери доколко нещата са сериозни. Още повече, че аз му заявих, че ще уважа всяко негово решение. Няма да забравя изражението му – погледът му блуждаеше, говореше и се държеше като замаян и дори като му казах, че няма да му преча, не изглеждаше щастлив. По-скоро затормозен и изгубен.

Интуицията ми не ме излъга. Тревожех се за здравето на човека, който въпреки всичко ми беше скъп. Случващото се беше ненормално и опасно. Взех нещата в свои ръце. Имах шанса да попадна на подходящия човек – ясновидката Магда. На моята молба за помощ и въпроса ми за причините за ставащото тя отговори, че семейството ми е обект на магическа атака, или както по-точно се изрази – „насилие”. Допълни, че вмешателството целяло унищожение на съперниците на другата жена в борбата за наследството, т. е.  аз и децата ми. Последователно извърших препоръчаните ми обреди за очистване на дома от зла енергия, за събиране на семейство и за здраве и благополучие на членовете на семейството.

Историята приключи щастливо, но никога няма да забравя злото, което ми причини едно зловещо същество и доброто, което ми стори една велика жена. Убедена съм, че тя помага и тогава, когато малцина са в състояние да го сторят.

Павлина Симеонова, Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.