07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Операцията ми се размина


Цял живот съм се борила с трудностите. Омъжих се едва на 18 години, роди ми се прекрасна дъщеря, но не случих на мъж. След няколко безкрайни години, изпълнени с неприятности, обиди и унижения, взех решение да се разведа.

Свекърва ми направо пощуря – колко помия се изля по мой адрес просто не искам да си спомням. След година и нещо по съдилища най-накрая успях да се разведа. Тъй като детето остана при мен, съдът ме остави да живея в семейното жилище. Е, това мъжът ми и свекървата не можаха да го преживеят. Започнаха да напират да го продадем и да си разделим парите – отказах категорично. И оттам започнаха патилата ми. Рязко се влоши здравословното ми състояние, дъщеря ми попадна в лоша компания и коренно се промени, стана неузнаваема – не се прибираше по цели нощи, стана много агресивна, отказваше да разговаря с мен и т.н. Сякаш не беше моето дете. Освен това свекърва ми постоянно приказваше врели-некипели и я насъскваше против мен. Направо се видях в чудо – усещах, че не мога да се справя с положението.

Когато ме съкратиха и от работа вече рухнах. От тревоги и притеснения здравето ми се влошаваше с всеки изминал ден. Откриха ми гуша, трябваше да ме оперират.

Майка ми ме посъветва преди да бързам да се подлагам на операция да пиша първо на пророчицата Магда. “Помогнала е на хиляди хора, може би ще успее да помогне и на теб” – каза ми тя. Беше права наистина. Писах й. Магда ми отговори, че ми е направена лоша магия и оттам са всичките ми беди. Изпрати ми бяла магия за да противодейства на направената вече. Освен това изпрати два ритуала, първият трябваше да изпълнявам повече от месец за да изчистя дома си от натрупаната през годините отрицателна енергия, а вторият за здраве.

Малко по малко нещата започнаха да се нормализират. От ден на ден се чувствах все по-добре. При направените ми изследвания докторите бяха много учудени, че от гушата няма и следа. Така ми размина операцията. Дъщеря ми спря да се движи с лошата компания, срещна много добро момче, омъжи се и сега очаква първото си дете.

Наскоро имаше промоция на енергийно заредения GSM-протектор на Магда. Поръчах два, а третият беше подарък – за мен, дъщеря ми и зет ми, най-близките ми хора. Носим си го като бижу да ни пази от зли очи и души.

Снежана Великова, гр. Шумен

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА ТАЛИСМАНА НА МАГДА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.