Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда върна щастието в дома ми : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

silviaОмъжих се още като студентка, а след няколко месеца се роди и дъщеря ни. Дали защото си прекарвах повече време вкъщи за да се грижа за детето или защото бях прекалено влюбена в мъжа си, не ми е правило впечатление, че е толкова ревнив.  

След като започнах да работя обаче животът ми се превърна в ад. Мъжът ми ме ревнуваше от всички. И най-малкото закъснение се превръщаше с повод за грандиозен скандал. В последствие започна и да ми посяга. Беше истински кошмар. Живеех в непрекъснат страх, затворих се в себе си, избягвах да контактувам с колегите, не ходех по фирмените събирания. От работа вкъщи, и обратно.  

Повече от година живеех в непрекъснат физически и психически тормоз. Страхувах се да го напусна, защото заплашваше, че ще ме убие. В някакъв вестник прочетох статия за Магда, писах й, а отговорът й ме смая. Оказа се, че голямата промяна при мъжа ми се дължи на свекърва ми. Навивала му фитилите, че му изневерявам.  

Магда предлагаше в писмото си да извърша няколко ритуала, с които да обезсиля влиянието, което свекърва ми му оказва. Изпълнявах всичките й заръки стриктно повече от месец и постепенно промяната започна да се усеща. Съпругът ми вече не беше толкова раздразнителен и ревнив, стана по-грижовен и отговорен. А след още месец нямаше и помен от агресивното му поведение и болезнената ревност.

Отново по препоръка на Магда и двамата си взехме по един GSM-протектор, които пророчицата зареди с допълнителна енергия за защита от чужди влияния. Благодарение на Магда отново съм щастлива! 

Силвия Пейчинова, 27 г., гр. Варна

1 thought on “Магда върна щастието в дома ми

  1. Но ако Магда прави това в името на Христос, то няма нищо лошо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.