чт. окт. 22nd, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

И вълкът сит, и агнето цяло!Имам прекрасно семейство – страхотен съпруг и две прекрасни дечица. Преди три години изтеглихме заем и с малко спестявания и помощ от страна на родителите ми си купихме малко жилище и живеехме прекрасно до момента, в който в къщата ни нахлу (буквално) неговата майка – свекърва ми!

Десетина години беше в Италия и честно казано нито ни е търсила, нито ни е липсвала. Натресе се в дома ни и вече нищо не беше същото.

Първо „подреди“ жилището по свой вкус – с черги, вазички, гобленчета и шкафове от младежките й години! Даже едни приятели наскоро бяха на гости и се пошегуваха „Да не обикаляте битаците? Откъде изровихте този стар бюфет?“

След това започна да носи дрехите и обувките ми. Наложи своите „гозби“, но държеше да ги приготвям аз, по нейния начин. Обиждаше приятелите на децата по телефона, а дойдеха ли вкъщи направо ги гонеше. Редовно искаше пари от нас за каквото и да е и най-страшното – винаги бе до мен и съпруга ми и се месеше в разговорите ни! Видяхме се в чудо! Нямахме никакъв личен живот!

Мъжът ми също не издържаше, но си мълчеше, нали му е майка. Аз също си мълчах, защото не исках да го поставям пред избора – аз или майка му. Споделих с моята майка какво ме мъчи и тя ме посъветва да пиша на Магда.

Пророчицата ми изпрати природна магия за разбирателство, привързване и любов. Близостта между мен и съпруга ми се засили. След известно време той сам пое инициативата и деликатно обясни на майка си, че не е удобно да живеем в малкото жилище заедно. Свекърва ми беше спестила някой лев в Италия и си купи малко жилище в съседния блок. Сега отношенията ни са прекрасни – редовно се виждаме и чуваме.

Полина Георгиева, Ямбол

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.