13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Нищо не вървеше преди да се намеси Магда


Преди година мъжът ми пощуря да си продаваме апартамента. Вярно, добри пари му взехме – беше тухлен , в центъра, купихме по-голям, че и за кола останаха пари. Всичко тръгна добре в началото, но после като започнаха да се случват едни лоши работи, страх ме хвана. То не бяха болести, катастрофирахме с новата кола, на два пъти ни обираха … Не стига всичко останало и мъжът ми започна да се кара с мен за какво ли не. Изведнъж всичко тръгна наопаки.

Споделих тези неща с една съседка и тя ме посъветва да пиша на пророчицата Магда. Така и направих. Оказа се, че в жилището има натрупана много отрицателна енергия, която оказва лошо влияние и на нас, та оттам и всичките ни беди. Магда изпрати два ритуала – единия го изпълнявах призори за прогонване на лошата енергия, а другия за отключване на късмета.

Изпълних всичко по указанията й и резултатът не закъсня. Не мога точно да го опиша, но се усеща промяната. Атмосферата в жилището стана по-приятна, по-спокойна, с мъжа ми не се караме както преди, изгладиха се отношенията ни. А преди месец и половина от телевизионна игра спечелих прилична сума пари, добавихме и ние малко и си купихме нова кола.

Анна К., Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.