07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда: Ще има политически убийства в България


magda16Глухонямата пророчица на България е категорична, че до изборите в България ще има политически убийства. Хора от опозицията ще изнесат скандални разкрития и ще ги направят достояние на широката общественост. Това сериозно ще смути управляващите от високите етажи на управлението, които ще се опитат по всякакъв начин да потулят скандала.

 

Магда твърди още, че ще бъдат направени няколко опита за убийства, поръчани от високопоставени политици. Два от тях ще бъдат успешни. Пророчицата категорично отказва да посочи кои ще са жертвите на политическата мафия в България, макар да са й известни техните имена.

 

 

 

 

2 thoughts on “Магда: Ще има политически убийства в България

  1. Възможно е да познае. Ако са само 2 добре ще бъде. Аз очаквам повече.

  2. Ужасно е, когато управляващите търсят изход чрез убийство – значи са на ръба, изчерпали са своите възможности!Тогава – да си ходят!
    Като го казва на нас,пророчицата ще предпази ли тези, които ще бъдат потърпевши? Не искам да ги знам, но поне на тях трябва да бъде казано по някакъв начин – да се предпазят,ако това въобще е възможно в България?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.