07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда: В България ще управляват честни политици!


magda14„Волен Сидеров ще печели все повече привърженици, но няма да успее да събере достатъчно много за да управлява самостоятелно страната. Поне няма такива изгледи в близките няколко години. В бъдеще предстоят много промени и все повече хора сами ще се убеждават, че той е прав за много неща.”, предрича глухонямата пророчица Магда.

„Ще дойде време и в България ще управляват честни политици, но дотогава ще минат доста години. България ще стане рай, но трябва търпение”,  допълва още Магда.

Междувременно ще се появи още една партия със сходни идеи като тези на Атака. Ако двете партии си протегнат ръце и забравят за различията, могат да управляват добре страната и да избегнат много сериозни етнически конфликти, които предстоят, предрича още глухонямата пророчица на България.

записа Асен Асенов

3 thoughts on “Магда: В България ще управляват честни политици!

  1. Магда! А можеш ли да назовеш годината,в която ще дойдат тези новите и „честни“политици? И не е ли малко цинично да се говори вече за каквото и да е търпение!Та те вече и внуците им са на път да влизат в парламента!И тях ли да ги чакаме да се уядат още 20-30години?

  2. Дано по-скоро хората разберат истината,че трябва да се подкрепят именно такива политици като Волен,за да приключи тази агония за красивата ни България!Поне за сега може да му се вярва.

  3. Само Волен!!!…Откакто го видях много ми хареса и после след като прочетох това много се изкефих…Винаги ще гласувам за него 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.