07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Хорската завист за малко не погуби семейството ми


Преди две години мъжът ми спечели крупна сума от тотото. Постегнахме къщата, пообзаведохме се, завъртяхме и малък бизнес, но се сблъскахме с хорската завист и злоба. Живеем в малко селце, където всички се познават и материалното благополучие е като трън в очите на околните. Благоденствието ни трая едва 7-8 месеца и след това всичко тръгна назад. При катастрофа мъжът ми пострада тежко, повече от месец лежа в болницата, от тревоги по него майка му също се поболя. Дъщеря ни е студентка – закъса с изпитите и прекъсна. Разкъсвах се между работата и грижите по мъжа ми и свекървата. Затворих и магазина, просто нямах физическата възможност и с него да се занимавам. Беше ми много тежко. Дали от непрекъснатите тревоги кръвното ми започна да варира от много ниско до прекалено високо. Сякаш някой ни прокле.

Майка ми прочела в някакъв вестник за глухонямата пророчица Магда и ме посъветва да й пиша. Добре, че я послушах. Магда ми отговори бързо. Оказа се, че „доброжелатели“ завидели на благополучието ни. Пророчицата ми изпрати магия, с която да разваля съществуващата вече. Изпрати ни и талисмани, които да носим за да ни пазят от лоши очи и души. Изпълних точно указанията й. Пропуснах да спомена, че изпрати и ритуал, който трябваше да изпълнявам всяка сутрин за да неутрализирам отрицателната енергия, която се е струпала в къщата ни. Така от ден на ден, малко по малко нещата започнаха да се нормализират, а след няколко месеца всичко се беше по старому. Дъщеря ни си взе всички изпити и продължи образованието си, състоянието на мъжа ми бързо се подобри. Отново отворихме магазина и сега ни потръгна повече с него. Никой от нас не се разделя с талисманите, които ни изпрати Магда. Ще сме й благодарни до гроб!

Стоянка Петракиева, 54 г

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.