07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда сложи край на 20-годишните съдебни дела


По много драматичен повод си спомних дочута отнякъде фраза ”да си вкараш звяр вкъщи с музика”. След шумната сватба на брат ми преди няколко десетилетия през парадния вход у нас влезе най-зловещото същество, което може човек да си представи. Без да губи време, още на другия ден тя свали маската си и разкри ужасяващата си същност. Сега за подобни хора се говори доста, но в ония години сме били направо пионери. Открадна по-голямата част от парите, събирани от нея и майка ми по време на сватбата, и веднага обвини свекърва си, която едва се държеше от умора, защото цялата олелия изнесе на гърба си и се състоя в къщата ни. След шока всички бяхме събрани на „съвет”, на който трябваше да решим да им се препише семейният апартамент. Защото била несигурна за съдбата си в чуждия град. А това, че ние (аз, баща ми и майка ми) може да се озовем на улицата, въобще не й влизаше в сметките. Опита се с крясъци и инсценировки да ни скандализира пред съседите, ходеше разрошена и в неугледен вид по съседите да коментира нашето бездушие и да имитира жертва на насилие и тормоз. Само защото начаса не сме удовлетворили искането й да стане собственица на апартамента.

Може да е влизало и в предварителните й планове, а може да е реагирала според нечовешката си същност, но направи така,че да намерим явни доказателства, че се занимава с магии. На едно сако на баща ми беше отрязана долната част на левия вътрешен джоб, (след време той почина от сърце), в ъгъла на хола, под мокета намерихме триъгълно парче, увито в черно тиксо. Хасковски ходжа го разчете – на арабски пишело някакъв текст за смърт на цялото семейство (междувременно тя и брат ми живееха вече на квартира) и т.н. и т.н. Там, в квартирата „лекувала” брат ми с някакви билки против високото кръвно, а сигурно го е тровела с нещо, защото отслабна и доби мъртвешка бледност. Не можеше до изкачи стълбите до жилището си, но все пак си дойде. Беше се родило и детето им, което беше пратила за отглеждане в родния си град, откъдето идваха вероятно ”влашките” й магии. Примоли се с най-човешката си физиономия на брат ми разводът да е по обща вина, заради детето, което той така й не виждаше. Той се съгласи и след това започна серията дела за издръжка (плащана от родителите ми, защото брат ми не работеше вече, но тя му пращаше вкъщи съдия изпълнители), за делби,защото той не издържа и го няма вече, както и баща ми. Посегна и на брака ми, а на детето ми правеше същите вещерски номера, защото всячески се мъчеше да се добере до негова дрешка или предмет. Но дори и да не е успявала, сигурно е използвала пребогатия си арсенал от зловещи влияния. Бяхме привиквани да даваме обяснения в полицията за заплахи към дъщеря й, получени по пощата, съдеше ни за земите, които върнаха, за дяла си от апартамента. Искаше обезщетения за вреди, всичко, което можеше да се сети. Накрая ни принуди да продадем апартамента, да й наплатим дяла на дъщеря й и сега сме на квартира. Дори и да можехме да си купим жилище, не смеехме, защото ,каквато е алчна и злобна, би намерила начин да го наследи чрез дъщеря си, по присъщия й начин. Това положение не можеше повече да се издържа. Трябваше да се отървем от дела, преследване, магии и прочие вмешателства.

След намесата на голямата екстрасенска Магда най-сетне и на нас ни се усмихна късметът, а тя заболя тежко и не може да се занимава с дела и магии. А зет й се държи с дъщеря й и нея по същия начин,както тя с нас. Сбъдна се предсказанието на Магда, че като бумеранг на нея, след разваляне на магията, ще й се случи нашата съдба.

Христина Стоянова, гр. С.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.