07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магия за ревност – убийствен капан, от който ме избави Магда


Имам си приятелка. Много красива, една от най- красивите и сексапилни жени, които съм виждал. Но най-чудесното й качество е способността й да ме разбира и подкрепя. С часове мога да говоря за нея.

Без повод от нейна страна се „разболях” от ревност. Болестта беше по-силна от разума ми. Вледеняваше ме страхът да не свърши хубавият сън. Станах раздразнителен, сприхав, сам не можех да се понасям. Струваше ми се, че започвам да разбирам какво е да си имаш работа с дявола.

Наопаки се обърна целият ми живот. Нещата излизаха изпод контрол. Вече дори не изпитвах угризения пред момичето си, нито пък правех усилия да я задържам с заричания и обещания за нещо, което ми беше неподвластно. Знаех, че отношенията ни бяха опорочени много преди фактическата ни раздяла. Заприличах на отшелник, избягвах хората, за да не ме избягват те. Всъщност и това не ме интересуваше вече, но ми тежеше всяко помръдване на мисълта и изтерзаното ми тяло.

Близките ми се бяха разтичали, вкъщи идваха психиатри, минах през хипнози, разговори, които само ме измъчваха с набиващата ми се в главата от тях мисъл, че в крайна сметка всичко зависело от волята ми. Каква воля! За какво, та на мен ми се струваше, че най-вече той, животът ми тежи.

В уплахата си родителите ми и сестра ми се заловили да търсят едва ли не чудодейно спасение. Впоследствие разбрах, че моята спасителка се казва Магда. Аз нищо не съм правел, а и не можех, но близките ми й се доверили и изпълнили всички процедури по разваляне на магията, която ми костваше най-големия кошмар в живота.

Психиката ми бе излекувана така бързо, както ненадейно ме връхлетя лудостта. Нещата не свършиха дотук – избавена бе и приятелката ми от стреса и недоверието в мен, провокирано не само от моето неестествено държание, а и от магията, предназначена да ни раздели. Магда помогна да се справим и с несъгласието й в началото да подновява връзката си с мен. И двамата носим талисмани против уроки и не забравяме на кого дължим сегашното си блаженство.

Румен Даскалов, 27г., Силистра

1 thought on “Магия за ревност – убийствен капан, от който ме избави Магда

  1. Интересна история и се радвам че всичко се е оправило.Имам подобна история с приятелят ми много искам да се свържа с Румен ако може да си размениме мнения за тези неща иакам да разбера дали това което е написано е вярно и наистина ли магда му е помогнала и как за да оправя и моя живот.Много казват че познават и помагат но дали е така.Търся точния маг който да ми помогне.Затова моля Румен ако може да ми пиче по емейла за да разговаряме и да знам какво да правя.С уважение-Стоянка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.