27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда: Българите са болни и живеят зле


magda5Глухонямата пророчица е категорична, че българите сме болна нация, а причините за това са от много. Тенденцията към застаряване на населението се увеличава с всяка изминала година, а колкото по-възрастни са хората, толкова повече болести имат.

Другата тревожна тенденция според пророчицата е все повече увеличаващият се стрес, с който живеем. Несигурността, в която живеем, ниският стандарт, все по-нарастващата безработица, лошите храни, с които се храним, злоупотребата с алкохол, наркотици, цигари допълнително изпъват нервите ни.

Ще има още много семейни драми, прогнозира глухонямата пророчица и все по-жестоки и кървави ще стават те. Ще се увеличат раковите заболявания и алергиите. Много хора ще умрат по пътищата. Въпреки увеличилата се раждаемост в България, населението значително ще намалее.

 

записа Асен Асенов

4 thoughts on “Магда: Българите са болни и живеят зле

  1. Здравейте.Искам да попитам аз се намирам в чужбина и има ли отворена сметка някоя банка Магда и в коя и и по какъв начин можете да ми го дадете айвъна?Моля кажете ми?Мерси много.Чакам отговора ви.

  2. изпратете запитване по мейла и ще получите сметката!

  3. Здравейте кайаете ми мейла защото тозаи тук в сайта иазлиза невалидени не мога да изпратя запитване?Надявам дами помогнете.Мерси.Чакам отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.