Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Ритуал за прочистване - Вратата на Феникса : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Ритуал за прочистване – Вратата на Феникса

Ритуал за изчистване от грехове с огън известен още като Вратата на Феникса

Същноста на ритуала е проста и води началото си от древните келти, които са почитали богинята Мориган. Целта на ритуала е да се създаде от огън своебразна бариера, през която минавайки вие ще се преродите духовно.

Подобни традиции са се срещали и при славяните в традиционното им прескачане на огньове.

Пречистващите своиства на огъня са били известни и повсеместно са използвани не само от езическите култове, но и в христянството. Достатъчно е да си спомним периода на геноцид над жените по времето на светата инквизиция, когато “вещиците” са изгаряни на клади. Смятало се е, че огънят ще пречисти душите им и те ще се явят пред Бог пречистени.

Разбира се христяните са били прави до някъде. Огънят е стихия на буйството и прераждането, която може да бъде погасена, но е достатъчен един порив на вятъра, за да се възпламени отново.

Всички ритуали на огнените култове са базирани на тези принципи, но сега ние ще говорим за най-ефектният от тях – прочистването на лошата карма с помощта на огън.

ТОЗИ РИТУАЛ СЕ ЗАБРАНЯВА ДА СЕ ПРАВИ ОТ И ЗА ДЕЦА!

Подготовка за ритуала на прочистване

За да направите този ритуал ще ви е необходима арка от дъски, която можете да сковете и сами. 1-2 кг сол, 13 свещи и малко бензин.

Бъдете изключително внимателни при използването на запалителните смеси. Невнимателното отношение не е пречистило нито една душа.

– Този ритуал не бива да се прави във ветровито време.

– Арката трябва да бъде здрава и устойчиво да стои на земята.

– Около ритуалния кръг не бива да има суха трева, листа и нищо, което може лесно да се възпломени.

– Вашият живот е по-важен от пречистването на душата. Пригответе пожарогасител и пясък, за да можете да реагирате при пожар.

Подготовка на мястото за ритуала

Намерете чиста и равна повърхност на земята, като я почистите от клони, суха трева и всичко, което може лесно да се възпламени

  • Направете кръг с диаметър 3м, в който ще се провежда вашият ритуал
  • Очертайте кръга с тънка линия сол,  която ще играе ролята на стена, която няма да пропуска нито навън, нито навътре на енергията.
  • Монтирайте арката в средата. Примерният размер е около 1.7-2м височина.
  • Полейте арката с бензина
  • Сложете по 6 свещи на всеки край на арката, на малко растояние, така че да образуват пътечка
  • Застанете срещу входа на арката, вземете една свещ и я запалете. Най-добре е ритуалът да се провежда по време на пълнолуние.

Провеждане на самия ритуал

Наведете клава на една страна и произнесете следното:

Богове на миналото, настоящето и бъдещето. Аз съм ваше творение и моята вяра ви храни. Моля ви за велика милост. По време на раждането на всеки от нас е дадено да избира сам своя път и ние избираме…..”

Произнасяйте бавно и отчетливо всяка дума. Пазете пламъка с длан, да не изгасне от вятъра или от собствения ви дух.

Тръгнете по дясната страна на кръга като запалвате свещите една по една, като казвате: “ изминавайки целият път до края, събираме опит, ставаме по-мъди и се връщаме към началото”, След което се връщате обратно в началото, от където сте тръгнали.
 Сед това тръгвате по лявата страна на кръгаи повтаряте същите действия, като произнасяте” и минавайки пътя до края правим грешки, падаме, ставаме и се връщаме към началото

След като се върнете в началото, от където сте тръгнали казвате следното:

Ние всички се раждаме и умираме изминавайки този път, всеки със своята цел. И аз ви моля само за едно – да престите душата ми с огън. И както пламъкът изгаря рудата, оставяйки чист метал, така да изгори и моите грехове и да прочисти душата ми за ваша слава и моя сила. В името на началото и края да бъда благословен

След тези думи внимателно се приближете към арката и запалете първо дясната, а после и лявата й страна. Върнете се в изходна позиция изгасете свещта, с крак направете пролука в кръга и се махнете от това мястото.

Трябва да се върнете след три денонощия, за да съберете малко пепел от изгорялата арка. От тази пепел можете да си направите талисмани за защита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.