Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Различни видове магии с ябълка : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Различни видове магии с ябълка


С помощта на магия, могат да се разрешат много проблеми. И проблемите от личен характер не са изключение. Различните обреди, предполагат различни методи за въздействие.
В зависимот от това какъв резултат иска да получи жента, се подбира различна магия.

За да се харесате на мъж се използват леки обреди, за да подтикнете мъжа към отговорна крачка – се правят любовни магии за брак, а за връщане на любимия се правят силни магически обреди.
Голяма част от магическите обреди можете да направите и сами.Ако човек направи сам магия резултатът се появява след около седмица.

Магията с ябълка е една от най-популярните и лесни за направа.

 Малцина от вас знаят, че тази магия има вековна история. В много приказки красивата ябълка е смятана за магическа и е помагала доброто да възтържествува.
Магията с ябълката се дължи на любовната и сексуална енергетика, която символизира този фрукт. Но за разлика от други магии като – гробищната молитва или обряда с кръв, тази е много по-безоасен и няма никакви странични ефекти.

За Магията с ябълката трябва да се използва пресна ябълка, най-добре скоро откъсната от градината. Ябълката трябва да е красива и сочна.

Това е много важно, за да подейства магията.

Магия с червена ябълка

За да направите тази магия ще ви трябва красива и свежа ябълка. Тя може да бъде купена и на пазара, но е важно ябълката да ви харесва и да е червена на цвят.

Преди самата магия се настройте позитивно, помечтайте за любимия и за вашето съвместно бъдеще.

След това с остър нож разрязваме червената ябълка на две, върху чист лист бяла хартия, на която сме написали своето име и името на своя възлюбен. След това сгъваме листчето и го поставяме върху едната половина на ябълката, а другата я притискаме, за да се слепят. Така ябълката отново става цяла, а листчето е вътре. След това ябълката трябва да бъде вързана с червена панделка, по възможност копринена. Тази тъкан усилва магическото въздействие и отлично подхожда за такива обреди.
След като вържете ябълката на кръст я приберете някъде, но помнете, че мястото трябва да бъде добре осветено. За да подейства магията в никакъв случай не изрязвайте сърцевината на ябълката и изобщо не я наранявайте с ножа. Действието на магията започва веднага, а резултатите ще се усетят до няколко седмици.

Магия с обикновена ябълка

Тази магия се прави само ябълка, без значение от цвета. Скъсайте от градината най-красивата ябълка или я изберете в магазина.

Късно вечерта дръжте ябълката в ръце и мислете за любимия си, като галите ябълката. Просле кажете следната молитва:
«Както тази ябълка съхне и повяхва, така и ти раб божии(неговото име) скучай за мен. Амин»

Скриите ябълката някъде и забравете за нея. Действието ще започне до няколко седмици. Но този срок зависи от това в какви отношения сте с вашият избран. Колкото по-близко се познавате, по-бързо ще започне действието. Ако сте имали интимна връзка, резлутатът ще се види по-бързо.

Отнесете се внимателно към магията. Всичко се прави самостоятелно и без чуждо вмешателство. За правенето не ритуала не трябва да знае никой. Това условие е много важно, магията не търпи гланост.

Магия с ябълка и снимка

Магия с ябълка може да се направи и със снимка на любимия. За предпочитане е снимката да бъде по-нова. Изберете снимка, на която вашият възлюбен е сам. Ябълката трябва да е свежа, най-добре скоро откъсната от градината. Така ефекта ще е по-силен.

На гърба на снимката напишете трите си имена и датата на раждане.

Разрежете ябълката на две и сложете вътре сгънатата снимка. Завържете с червена панделка и скрийте ябълката, този път на тъмно място.

За да се случат нещата трябва да се подходи сериозно – ябълката трябва да е узряла, а снимката качествена. Помнете – снимката не трябва да се реже.

Магия с ябълка и свещи

Късно вечерта, на растяща луна можете да направите и тази магия. За целта ще ви трябват две църковни свещи и най-красивата ябълка, която можете да откриете.
Запалете свещите и гледайки ябълката си мислете за любимия. След това с две клечки за зъби пробийте ябълката от двете противоложни страни като казвате : «както съхне този фрукт така и любимия да съхне за мен».
След това ябълката се прибира на тъмно място. Действието започва след няколко дни, а ефектът до няколко седмици.

Кога не трябва да се прави магията с ябълка!

  • Ако ябълката е е гнила вътре, по-добре отложете за няколко дни магията и потърсете здрава
  • Ако някой постоянно ви отвлича, сменете мястото
  • Ако когато вързвате ябълката повече от три пъти не успеете, отложете ритуала с няколко дни
  • Ако ябълката започне да гние, а не да съхне. Значи че с въпросния човек не си подхождате.

1 thought on “Различни видове магии с ябълка

  1. Всички тези ритуали са сатанински внушения и ужаси, които връхлитат хората. Тези служители на сатаната унищожават и без друго пострадалите от нещастие човеци като използват мъката им и ги увличат в още по – лошо. Магията е грях и смърт на душата. Вещите в тази област смятат, че са недосегаеми, само защото имат предимство пред обикновените човеци и живеят на гърба на страданията им. Дай толкова пари и аз ще ти направя магия за щастие – Боже премахни ги.
    Не случайно са ги горили на клада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.