Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
10 сигурни начина да забогатеете! : Магда: ясновидство, хороскопи
22.05.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

10 сигурни начина да забогатеете!

Десет сигурни начина да забогатеете!

Вижте няколко сигурни начина да увеличите своите пари

Соблюдавайки прости правила, като влагате във всяко действие частичка от себе си и своите позитивни мисли вие можете да подобрите своето материално положението. А никога не е късно да направите живота си такъв, какъвто сте мечтали да бъде.

1. Ако пазите в дома си пари, най-добре е те да бъдат в източната или югоисточната част на жилището и да ги съхранявате в червен плик. Така те ще се съхранят и увеличат.
Що се отнася до бижутата, тяхното място за съхранение е  северо-запад.
Когато си изберете червен плик, определете за какво точно искате да събирате пари – за отпуска, за дрехи… Но не си казвайте, че тези пари са за погребение, болница, лечение. Те разбира се могат да бъдат похарчени и за това, но първоначалната цел трябва да бъде положителна.

2. Доказано е, че документите, свързани с месечните разплащаия/квитанции и бележки/ трябва да се съхраняват в червена папка. Така няма да имате проблеми със своевременото плащане. Освен това тази папка ще привлича пари за вашите задължения, ако имате такива.

3. За да увеличите благосъстоянието си и ръста на доходите е добре също така да посадите в юго-източната част на дома си “парично” дърво.

Когато луната се увеличава изберете керамична саксия в зелен или черен цвят. Най-добре е това да стане в ден сряда. На дъното поставете 8 монети по 1 лв с гърба нагоре. След това се помолете да имате повече пари.
Когато посадите растението три пъти кажете на глас :
“Колкото повече растеш, по-богат да стана. Такава е моята воля. Да бъде така”
Растението трябва да бъде в югоизточния край и трябва да се полива редовно.

4. За да привлечете тънката парична енергияе добре да държите в своя портфейл и навсякъде, където съхранявате пари листенца мента и канела.
Доказано е, че тези растения привличат пари.

5. Парите се увеличават ако правите следният обред. По времето на всяко новолуние, в един от първите три дни, най-добре ако е сряда или четвъртък направете следното:
Преди сън съберете всички пари от дома ви, без да ги броите, капнете капка канела или розмарин и ги сложете под възглавницата си. А сутринта без да ставате от леглото ги пребройте три или седем пъти. Така вие зареждате парите със своята енергия и похарчените през месеца пари ще се върнат при вас многократно.

6. Никога не бройте и не давайте пари след залез слънце. Но ако все пак това се налага, например плащане на сметки. Сложете парите на земята. След което ги вдигнете и се разплатете.

7. Не обсъждайте и не бройте чисти пари, защото ще бъдете безпарични. Завистта към чуждия успех, осъждането и негативното отношение към богатите хора само ще ви приближи към бедноста. Изпълвайки се с негативна енергия като мислите за чуждото богатство вие подсъзнателно сигнализирате Вселената, че това е лошо и на вас пари не ви трябват.

8. Отучете се да даржите измачкани банкноти по джобовете си или да ги оставяте където ви падне. Парите трябва да се съхраняват на определено място или в портфейла.

9. Когато плащане в магазина не предавайте банкнотите от ръка в ръка. Заедно с тях може да получите негативна енергия. Точно за това в магазините има чинияка, на която да оставите парите.

10. Когато имате гости, не дояждайте остатъците от чиниите и не пийте от техните чаши. Отново има опасност да приемете нечия негативна енергия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.