Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Кои знаци от Зодиака привличат пари? : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Кои знаци от Зодиака привличат пари?

Защо някои зодиакални знаци печелят повече от други? Кои са финансово стабилните зодии и как да се справим с кармата?

Да бъде човек богат е чудесно. Колкото и да твърдим,че бедноста не е порок, но с пари в джоба винаги се чувстваш по-добре.
Но винаги някои имат повече пари от другите. Защо това е така?

Хората години наред се опитват да си отговорят на този въпрос. Астролозите от векове щателно наблюдават звездите и се опитват да определят съдбата на човек по зодиакалния му знак.
И независимо дали вярвате или не в астрологията факт е, че Телецът по правило е най финансово стабилната зодия.
Телецът изгражда своето благостъстояние постепенно със собствените си ръце. Телците обичат разкоша и могат да си го позволят, твърди известната астроложка Линда Гудман.
Не напразно от древноста Злтаният телец е бил символ на богатство.

Но на знака Дева и е провървяло къде по-малко. Ако се вярва на звездите Девите могат усърдно да се трудят, но не умеят да взимат пари за положения труд. И Дева-та далеч не е най-лошият зодиакален знак във финансово отношение.

В тази връзка възниква логичният въпрос, а какво да прави човек, роден под бедна звезда. Нима неговата участ е цял живот едва да свързва двата края?

Оказва се, че не всичко е така безнадеждно и това е мнението на астролозите и психолозите.

Според астролозите знака от зодиака, не е предсказание на съдбата, а качества на характера, които са заложени в човек по рождение. Т.е ако вие искаше да преодолеете едно или друго негативно влияние на своя зодиакален знак, няма нужда да се борите с Фортуна, а просто трябва да измените нещо в себе си.
Естествено това не е лесно, но е наплно възможно.

И точно тук идва на помощ пророчицата Магда, която със специални заклинания и амулети ще ви помогне да решите своите проблеми.

За това говори и психологията. При едни и същи условия един човек може да направи голям капитал, а друг да се разори. Но ако този, който е по-неспособен в бизнеса, осъзнае своите грешки, ако започне постепенно да променя своя характер, с времето и той ще стане успешен бизнесмен.

Затова главното правила на астролозите е “Звездите ви посочват, но не задължават”. С други думи нищо не пречи на Девите да подражават на напористия Телец.

Вашият зодиакален знам ще ви е неоценим помощник да погледнете на себе си отстрани. Да оцените своите силни и слаби страни и да действате изхождайки от тях.
Изседвайки своите хороскопи можете да откриете съвети как да се възползвате от своите преимущества и на кои недостатъци следва да обърнете внимание.

(21 март – 20 април)

ОВЕН

Овенът се отнася към парите спокойно, те не са самоцел за него, а само средство, за постигане на поставените цели. Равнодушното отношение на Овена към парите илюстрира факта, че ако трябва да избира между парите и славата Овенът винаги ще предпочете славата. Впрочем кариерните устремление на Овена оказват влияние и на финансовото му благополучие. Овните умеят не само добре да работат, но и добре да печелят.

(21 април – 21 май)

ТЕЛЕЦ

Телецът е много финансово стабилен и целеустремен знак. Благосъстоянието и собственоста са на едно от първите мести при телците. В живота за тях е важен комфорта и удобството. Натрупвайки състояние с труд и постоянство телецът не е склонен да пилее пари на вятъра. Телците не са скъперници, но харчат парите си разумно.

(22 май – 21 юни)

БЛИЗНАЦИ

Към парите Близнаците се отнасят както и към всичко друго в живота си – в зависимост от своето настроение. Сами по себе си парите не са самоцел за тях, но им дават чувство за свобода и възможност да удовлетворяват желанието си да пътуват, да пазаруват и да опитват различни нови неща. В зависимост от настроението близнаците могат да харчат пари за глупости

или да пестят всяка стотинка.

(22 юни – 22 юли)

РАК

Ракът е много пестелив и затова е един от финансовите зодиакални знаци. Той не цели да пести, за да живее разкошно. Неговото разбиране за спестявания  са  – запас, застраховка за черни дни. Верно, че в презастраховането рака понякога гуми мярката и прераства в скъперничество. Това обаче води до материална стабилност. При това със сигурност е избрал най-добрият начин за спестяване и кризите не го плащат.

(23 юли – 23 август)

ЛЪВ

Лъвът е максималист и в отношението си към парите той също не знаем ярка, както във всичко останало. Той обича да живее на широко, да се облича скъпо и да кара луксозна кола. Обикновено дома на Лъвът е образец на изящество, а приятелите му винаги знаят, че могат да поискат пари назаем. Тази черта често го изправя на крачка от бедноста, но лъвовети винаги намират начин да се справят със ситуацията.

(24 август – 22 септември)
ДЕВА

В отношението си към парите Девите са крайно предпазливи. Всичко в живота им се получава с труд и те знаят цената на всяка стотинка. Отношението им към живота не предполага да ползват «розови очила». Те гледат трезво на света и разбират, че никой не е застрахован от бедност и човек трябва да разчита на себе си. Затова в живота Девата е склонна да си отказва, за да задели пари за «черни дни». Девата обаче не е скъперник. Тя е пестелива, но състрадателна и при нужда ще помогне на приятел.

(23 септември – 22 октомври)

ВЕЗНИ

В отношението си към парите Везните често се държат нееднозначно, в зависимост от променливото си настроение. Те могат да пилеят безразборно пари или да пестят. Но те не са хора на крайностите. Имат разумно отношение към парите, като предпочитат да купуват качествени стоки на разумни цени.

 (23 октомври – 21 ноември)

СКОРПИОН

По натура Скорпионът е победител, който умее да постига своето. Той е уверен в силите си и по пътя към целта преодолява всички прегради. Към парите Скорпионът се отнася спокойно. Но той обича комфорта и оценява свободата, която дава финансовият стабилитет. Ако Скорпионът си постави за цел да забогатее, ще я постигне със сигурност.

 (22 ноември – 21 декември)

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът е лек като вятър, в работата и финансите това е неговото преимущество и недстатък. Дори печелейки добре, той трудно скърпва двата края. Нековата щедрост и състрадание са основният му недостатък. В зависимост от настроените той харчи пари на вятъра. Но често съдбата го възнаграждава и парите сами падат в ръцете му.

(22 декабря – 20 января)

КОЗИРОГ

Козирогът се отнася към парите много практично и благоразумно. На младини, когато няма средства той може да живее скромно, докато натрупа състояние. Но изкачването по кариерната стълбица го прави финансово стабилен. Независимо от това харчи парите си разумно. Козирогът никога не пилее безразборно и не раздава заеми.

(21 января – 19 февраля)

ВОДОЛЕЙ

Водолеят се отнася към парите достатъчно спокойно. Благодрение на своята творческа и талантлива, но не много практична натура водолеят може да бъде богат или пълен бедняг. Но и в двата случая той няма да трепери за пари. Широкият му мироглед го поставя над тези неща.

(20 февраля – 20 марта)

РИБИ

Рибите са много талантливи, но непрактични. В живота те могат да постигнат всичко или нищо. Парите за тях не са цел, а средство. При това средство, което няма с какво да обогати техният и без това богат вътрешен свят. Затова те се отнасят равнодушно към парите и ако някога забогатеят, тяхната състрадателност се проявява в щедрост и благотворителност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.