Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магичен обред, който да направите, ако не искате да сте самотни
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Само за жени: Магичен обред, който да направите, ако не искате да сте самотни


Ако сте самотни и смятате, че мъжете не ви обръщат внимание прочетете следващите редове

самотни
Ако сте самотни и смятате, че мъжете не ви обръщат внимание, а и изобщо отношенията ви с околните не са на нужното ниво, трябва да поставите „маяк на привлекателността“.

Този обред се провежда вечер на растяща Луна. Избавете се от всички странични (и на първо място – тревожни) мисли. Затворете очи, вдигнете ръце над главата си и си представете, че Висшите сили ви предават венец от бели полски цветя (ако сте под 30 години) или корона. Визуализирайте този подарък в най-дребните детайли, усетете теглото му, а след това си го сложете на главата.

В свободна форма със свои думи си дайте настройка, че ще носите венеца на привлекателността в продължение на три месеца.

След това можете да отворите очи.

Вслушайте се във вътрешните си усещания: ако сте направили всичко правилно, веднага ще се почувствате много по-уверени и в близко време животът ви постепенно ще започне да се променя. Хората (особено мъжете) ще са привлечени от вас и е напълно възможно само след три месеца да срещнете принца на бял кон.

2 thoughts on “Само за жени: Магичен обред, който да направите, ако не искате да сте самотни

  1. ЗДРАВЕЙТЕ,! Моля за телефонен номер,на Магда за да се свържа с нея!Или адрес на който мога да я посетя! Ще Ви бъда благодарна,ако получа.отговор.!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.