Гадателката Магда успя да ме накара, че не всичко е толкова безнадеждно!

Гадателката Магда ми даде увереност, че всичко лошо в моя живот, досега, е свършило. Успях да се уверя в нейните думи, защото минаха две години

гадателката магда

Гадателката Магда успя да ме накара, че не всичко е толкова безнадеждно!

Гадателката Магда ми даде силата да повярвам във всичко онова, което тя ми каза за бъдещето. Истината е, че тази сила започвам да я усещам едва сега. Преди правех само каквото е необходимо и гледах да не допускам грешките, които гадателката Магда ми беше изброила. Става въпрос за банални неща, наистина, но те много ми объркаха живота.

Искам да кажа, че всичко, което ми се случи, беше по моя вина. така става обикновено, когато се доверяваш на хора, които са дребни душички. Само гледат да ме използват.

Знаете ли колко добре ми стана, след като изчистих всичко – къща, дрехи, хора. Просто добавих единствено свободно пространство към всичко – така че да имам поглед над онова, което се лсучва с мен. Защото, ако къщата е препълнена с вещи, трудно ще се почисти. Трябва да се избере само най-необходимото.

И така и стана – дадох си сметка кои са важните за мен неща, разчистих маловажните хора, добавих малко повече дисциплина, и нещата започнаха да ми се случва.

Да, спокойното мога да кажа, че в този живот всичко зависи от нас. Ако ние не си помогнем, няма кой друг. Или по-скоро – помогни си сам, за да ти помогне и Господ!

Осъзнаването е много важно нещо!

Благодаря ти, магда!

4 коментара to “Гадателката Магда успя да ме накара, че не всичко е толкова безнадеждно!”

 1. Десислава

  юни 07. 2017

  Как мога да е намеря

 2. Elena

  юли 29. 2017

  Molq za telefonen nomer za vrazka i kade moga da e namerq adrez

 3. Милка Василева

  май 02. 2018

  Тел.или адрес,за връзка.с нея!

 4. papa

  мар. 20. 2019

Добавете коментар