07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми върна мъжа


Омъжих се много млада. Беше любов от пръв поглед. Бяхме млади, красиви, лудо влюбени един в друг. Семейният ни живот беше приказка. Година след сватбата се случи и най-хубавото – роди се нашият син.

След около година обаче мъжът ми коренно се промени. Започна да се прибира вкъщи като на хотел – само да спи, не ми обръщаше никакво внимание, накрая го изгониха и от работа (а изкарваше много добри пари).

В града вече се шушукаше, че си има и любовница. Парите не стигаха и се преместихме да живеем при родителите му. Животът ми се превърна в ад. Грижех се за детето, чистех къщата, прислужвах на всички. Свекърва ми постоянно се заяждаше с мен, все беше недоволна от нещо, но аз търпях. Търпях заради детето, а и още обичах съпруга си.

Споделих с една приятелка за неприятностите си. Тогава тя ми каза, че на нейна позната помогнала Магда. Писах й – оказа се, че имаме направена магия. Лоши хора завидели на нашето щастие и благоденствие. Магда ми изпрати магия, с която да обезвредя вече направената.

Изпълних инструкциите й точно, страхувах се да не направя по-голяма беля.

Ефектът беше бърз и поразителен. Мъжът ми започна да се позастоява вкъщи, отново стана мил и внимателен. Бързо си намери работа, по-добре платена и от предишната. Стабилизирахме се финансово и отново излязохме на квартира, за да не ни се меси никой. Благодарение на Магда отново се радвам на щастлив семеен живот!

Мария Николова, Пазарджик

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.