Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Как ясновидците обясняват феномена "кристална топка"
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Как ясновидците обясняват феномена „кристална топка“


За да обясним феномена „кристална топка“ трябва да знаем някои основни факти

%d0%b3%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5

Как да се обяснят виденията, които наблюдават по време на сеанс едновременно няколко души, както и спирането и увеличаването на картинките по желание на „кристалгейзъра”?

Тук навлизаме в областта на хипотезите и предположенията, които биха могли да дадат обяснение на феномена „кристална топка“. Очевидно човекът с най-големи способности възприема и проектира върху кълбото зрителни образи, а от присъстващите се изисква само да влязат в изменено състояние и да се „настроят” на честотата на неговите вибрации.

Щом „уловят” честотата на излъчванията на мозъка му (а при изменено състояние на съзнанието това става на подсъзнателно ниво), те започват да възприемат вълните, носещи зрителни образи, и виждат картинките в кълбото ясно като на телевизионен екран. Именно затова става възможен ефектът на „управление” на картината, който с удивление установяват учените. Концентрирайки вниманието си върху даден детайл, „кристалгейзърът” приближава изображението и увеличава размерите му.

Ето само част от феномена „кристална топка„. Това умение косвено доказва, че става дума за холограма: принципът на холографската микроскопия е основан на това, че ако към обемно изображение се насочи излъчване, в което дължината на вълната е по-голяма от тази, на която е направен записът, то се увеличава по размери. Ако дължината на вълната е по-малка от изходната, изображението се намалява. Тъй като в процеса на концентрация човек неволно променя честотата на излъчване на мозъка си, то и изображението съответно променя размерите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.