Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Добри вибрации, лоши вибрации и влиянието им върху здравето и самочувствието на човека
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Добри вибрации, лоши вибрации и влиянието им върху здравето и самочувствието на човека


Всеки човек, като съвкупност от вибрации на частици, молекули, клетки, органи, има своя индивидуална честота на вибрациите, която зависи от множество фактори

%d0%b2%d0%b8%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b8
Индивидуалната честота на вибрациите зависи и от състоянието на организма, от качеството на храната, от вредните навици. Също така и от спазването на хигиена, връзка с околната природа, климата, годишните времена, от качеството на чувствата, чистотата на мислите и други фактори.

ХАРМОНИЧНИ И НЕХАРМОНИЧНИ ВИБРАЦИИ

Човекът със светли вибрации е този, който се намира постоянно в състояние на вътрешна радост, спокойствие, умиротворение, любов, тишина. Той се чувства комфортно, тъй като е в хармония със заобикалящия го свят и.със самия себе си. В състояние на такова равновесие организмът и всички жлези с вътрешна секреция работят синхронно, а от там – и подчинените им органи,тъкани и клетки.

Силно снижават честотата на вибрациите негативните чувства – страх, завист, гняв, алчност. Всяка неблаговидна постъпка, лошите мисли и чувства замърсяват съответните тела, обременяват ги и човекът ‘започва да вибрира на по-ниски честоти. Неслучайно битуват изразите „тежка душа”, „мръсни мисли” – това също говори за ниски вибрации на душата и мислите.

Участта на тези, които „звучат ниско”, е постоянно да се сблъскват в живота с отрицателни явления и негативни ситуации. С колкото по-голяма любов е изпълнен човекът, колкото е по-свободен и радостен, колкото по-здраво е физическото му тяло, толкова по-високохармонично е звученето на вибрациите му. Съвкупността на всички тези вибрации определя и вътрешното звучене на човека.

Състоянието на радост и щастие настъпва при висока степен на разкриване на духовните качества. При човек с добро здраве, прекрасни отношения с хората, необходимо материално осигуряване се развиват творческите способности. Неговото състояние се разпростира върху близкото му обкръжение, роднините, приятелите, осветявайки живота им. При това оказва влияние и върху целия свят.

ВИБРАЦИИТЕ ФОРМИРАТ СЪДБАТА

Намирайки се в състояние на радост и щастие, човекът формира своята съдба,
като хармонично взаимодейства със света и с Вселената. Той живее и се наслаждава на живота! Може да решава и по-високи задачи. Той е човек творец! С повишаване на честотата на вибрациите той става все по-свободен – появяват се таланти, неразкрити способности, подобряват се самочувствието, здравето и потенциалът.

Кога възникват разрушителните вибрации?

Те се появяват у човека в резултат на действието на неговите негативни личностни качества и емоции.

КЛЮЧЪТ КЪМ ЗАРАВЕТО И УСПЕХА

Човек постига успех в живота, когато средните му вибрации устойчиво се запазват от 70 и нагоре херца. За съжаление, с изключение на редки единици, основната маса от човечеството съдържа в тънките си тела целия спектър от разрушителни вибрации и е далече от нормата. Малко са съзидателните вибрации.

Може да се направи изводът, че да се приема светът такъв, какъвто е, да се живее с любов към хората, природата, родната планета, насочвайки дейността и мислите си към съзидание (тъй като с мисълта си човек също е способен да твори) – именно това е ключът към здраве и успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.