Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Какво ще се случи със света, ако хората изчезнат?
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Какво ще се случи със света, ако хората изчезнат?


Един от извечните и може би най-интересни въпроси, вълнуващи човечеството, е, какво ще се случи със света, ако хората изчезнат?

%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0
Ако Земята има достатъчно време – не е паднал гигантски астероид, който да я разцепи наполовина например, – то тя е в състояние да „стартира“ т.нар. фаза „презареждане“ и да изтрие всякакви следи от нашето съществуване.

Ето някои събития, които очакват нашата планета след пълното изчезване на човечеството.

Няколко часа след като е загинал и последният човек, повечето огньове по целия свят ще угаснат, тъй като електроцентралите няма да могат правилно да работят. Но вецовете ще продължат дейността си.

След около десет дни от момента на изчезване на хората домашните и селскостопанските животни ще започнат да умират. Кучетата и вълците, обединени в глутници, ще ловуват всичко, което се движи, и ще изяждат другите животни.

След месец водата, охлаждаща ядрените реактори в атомните електроцентрали ще предизвика събития като в Чернобил в световен мащаб.

Година по-късно ще паднат всички земни спътници.

След 25 години много градове ще обрастат с различни растения, докато други ще бъдат погребани под тонове пясък.

3000 години след изчезването на човечеството всички метални сгради, мостове и кули ще се разрушат от корозията.

След 10 000 единственото доказателство за нашето съществуване ще бъдат предметите, изработени от камък: пирамидите, Великата Китайска стена, Планината Рашмор и други паметници на архитектурата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.