Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Направете си олтар за мир и благополучие у дома
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Направете си олтар за мир и благополучие у дома


За да царят в дома ви мир и благополучие, създайте си олтар, който да защити жизненото пространство от негатив

олтар

Олтар, който да привлече положителните енергии, хармонията, взаимното разбиране, щастието, богатството, любовта.

За целта е идеален десетият лунен ден: крайно благоприятно време, изпълнено със съзидателна енергия. Много е важно правилно да изберете мястото: олтарят трябва да се намира в източната част на дома, тъй като изтокът е сакралната посока на света, именно там са максимално концентрирани позитивните сили на Вселената.

Необходима ви е малка масичка. Ако е квадратна, поставете я така, че страните й да съответстват на посоките на света – изток, запад, север и юг, а ъглите да сочат междинните североизток, югоизток, югозапад и северозапад. В центъра на масата сложете кръгла чаша и поднос от метал (най-подходящи са мед, месинг, сребро), стъкло, керамика или дърво (в този случай изберете изделие от кедър или бреза, които носят положителна енергия).

В подноса или чашата сипете ориз

След това в източната част на напълнения с ориз съд сложете камъни (скъпоценни или полускъпоценни), пръстени, талисмани и амулети, свещени изображения, предмети от места на силата – символи на елемента Земя. В южната – малък съд с вода (като знак на елемента Вода). На запад поставете свещ или благовоние (съответствие на елемента Огън), а на северната страна – горната част на перо от паун (като символ на елемента Въздух). В самия център сложете парче планински кристал – символ на планината Меру, център на Мирозданието. Ще ви е необходимо и цвете. Разделете листенцата му на пет части и ги разположете на олтаря по четирите страни (започвайки от изток) и в центъра.

По обяд, когато слънцето е максимално активно, застанете с лице на изток, запалете свещ или благовоние и се обърнете към Духовните сили на Вселената с молба да приемат даровете ви. От цялото си сърце благодарете на Висшите сили за помощта и подкрепата и помолете за благо, щастие, успех, защита за вас и вашите близки. След това угасете свещта или благовонието и завършете ритуала, запазвайки в сърцето си топлината, позитивната настройка и благодарността.

Този олтар ще бъде надежден талисман за вашия дом. Но не забравяйте да го обновявате. Всеки пък, когато се обръщате към Духовните сили с благодарност или молба за помощ, обезателно сменяйте водата и цветните листенца. Имайте предвид, че ако вече сте използвали тези елементи като дар, не трябва просто да ги изхвърлите. Водата излейте на чисто място – например в земята редом със здраво и силно дърво. Там можете да изсипете и листенцата.

Пепелта от благовонията има очистителна сила, затова след ритуала я докоснете с безименния пръст на дясната ръка, а след това натиснете леко в центъра на челото или темето: това ще ви защити и ще привлече успеха.

За обръщане към Духовните сили на Вселената (и съответно обновяване на олтаря) също е подходящ десетият лунен ден. Ако в живота ви всичко е наред и в близко време не планирате сериозни дела, просто проведете ритуала и изразете своята признателност за щастието

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.