Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Омръзна ми от мъже, които не знаят какво искат!
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Омръзна ми от мъже, които не знаят какво искат!


Мъже, жени – все тая! Светът се напълни с хора, които не знаят какво искат, или ако случайно имат някаква идея, не знаят как да си го поискат

мъжете

Знам, че мъже има всякакви. Така, както жените са различни, различни са и мъжете. Всеки човек е различен. И това ни прави уникални. Но на мен ми омръзна от мъже, които не знаят какво искат. До този момент поне два пъти съм писала на гадателката Магда с молба да ми каже какво ще се случи с поредната ми връзка. и двата пъти най-общо тя ми отговаряше много точно – нищо! И беше права! Нищо не се случваше. И не защото аз бях крива, или защото характера ми е чепат, а устата – голяма!Не! Тези мъже просто не знаеха какво искат. Аз не съм им поставяла условия. Не съм искала от тях нищо. Просто нормална връзка. не съм ги притискала… А може би трябваше. Може би трябваше да изисквам от тях, да бъда лоша, да викам, да обиждам, да съм като другите… Знам ли… Не ми провървя досега, може би в бъдеще това ще се промени, така както се промених и аз.

Вече няма да се занимавам с мъже, които не знаят какво искат. Усетя ли, че е такъв тип мъж, директно си заминавам и няма да си губя времето!

Мима Г.

1 thought on “Омръзна ми от мъже, които не знаят какво искат!

  1. Ония горе няма да ти прати качествен мъж, защото не си го заслужила!!! Не знаели какво искат, шматка!

    Отне ми доста време да разбера мъжката психология – умните мъже не харесват смотани жени,без покритие,с големите претенции.Мъжете не харесват к*рви за сериозна връзка.Да,те надушват к*рвите,имат нюх за тези неща.
    Мъжете искат сериозна връзка, САМО И САМО ако пожелаят жената сексуално.За тях сексът е важен,50% от връзката се крепи на него.Дори да намериш подходящ мъж,ако не си добра в леглото,той ще си замине след време.Случвало ми се е.

    Така че,научи се не само да привлечеш мъж,а също да го задържиш.Защото повярвай ми – качествените мъже са много малко,а конкуренцията сред жените е огромна.УСПЕХ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.