Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Как да привлечете енергията Ци в зоната на богатството?
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Как да привлечете енергията Ци в зоната на богатството?


Един интересен начин да привлечете енергията ци в зоната на богатството е, ако пазите там пари или скъпоценности

energiyata
Това може да са всякакви знаци на богатство и изобилие – колекция живопис, банкноти или старинни монети, позлатен или посребрен сервиз, златен (сребърен) медал, получен за успешно завършване на училище или победа в спортни състезания, картина или гоблен с изобразени десет рибки и т. н.
Областта на богатството в столовата или кухнята украсете с ваза със „златни“ плодове -портокали или мандарини; те също са символ на парите, защото тези плодове не само са с кръгла форма, но и имат златисто-оранжев цвят -типично „паричен“.

Водният поток във фън-шуй също се асоциира с парите – водата притежава живителна сила, тя храни земята, прави я плодородна, без нея загива всичко живо на земята. Къща, Д9 която тече река или ручей, привличат към себе си ци, следователно и успеха и щастието. Въздействието на водата е благотворно за всички елементи, а особено добре се съчетават онези, които в цикъла на пораждане стоят редом с водата – металът и дървото. Хората, родени под покровителството на тези три стихии, могат да извлекат необикновено голяма полза, като се заселят край вода или устроят жилището си така, че водата да дойде в техния дом.

Бурните води, високите вълни разрушават благосъстоянието, отнасят парите, лишават семейството от богатство, затова никога не трябва да се разполагате на почивка, да строите дома на брега на бърза планинска река, океан или море (особено на една права с вълнолом, в който се разбиват вълните – така ще се разбие и щастието ви). Застоялата, с лош мирис вода носи неизлечими болести и мъка.
Само спокойно течащият воден поток създава богатство. Най-добре е, ако водата (басейн, ручей, фонтан) се намира пред фасадата на дома: в този случай тя символизира използваните с полза за семейството финансови възможности. Водата зад дома е пропусната възможност за печалба: човекът, живеещ в дома, никога няма да може да се възползва от нея, което ще доведе до разочарование и безпаричие.

Естествено бавнотечащият воден поток до входа на дома – това е идеалното според фън-шуй планиране. Но можете да привлечете паричния успех и като поставите в хола си миниатюрен фонтан, като направите в двора си басейн, езерце с рибки или малък водопад. Всяко съоръжение за създаване на изкуствен поток вода ще изглежда привлекателно и ще примамва парите само ако има размери, пропорционални на размерите на парцела или къщата.

Поставете фонтана пред входа на къщата, но не по-близо от 10 метра от вратата. Имайте предвид обаче, че неработещият фонтан е символ на разорение, финансов крах, банкрут. Ако всеки ден, отивайки на работа, виждате бездействащия фонтан, ще се окажете във властта на енергята ша – вашите мисли, идеи и постъпки ще престанат да носят доход, ще останете без средства за съществуване. Затова фонтанът трябва да се включва всеки ден, да работи изправно-тогава финансовото положение *в семейството ви ще се подобри.
Броят на рибките в езерцето или аквариума също е символичен. Числото 3 означава растеж, 6 – богатство, 8 – пари и процъфтяване на семейството, 9 – дълголетие. Най-доброто място за водоема с рибките е пред фасадата на дома; подходяща е и северната, югоизточната и източната посока. Неблагоприятно според фън-шуй е езеро, разположено отдясно на излизащия от дома човек. Такова разположение може да разруши брака (смята се, че то отклонява мъжа от правия път).

Грижете се за езерото и рибките, сменяйте или почиствайте водата, следете водораслите да не се разраснат прекалено много. Ако рибките се крият в тях и каменистото дъно на водоема престане да се вижда, стопанина на дома го очаква заговор, някой „плете“ интриги с цел да отнеме парите му. Веднага заменяйте умрелите рибки със здрави – загубата на рибка невинаги означава загуба на пари; понякога този знак се тълкува като отклонено от дома нещастие…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.