Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Как да използваме силата на особените дни в годината?
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Как да използваме силата на особените дни в годината?


Как да планираме живота си в съответствие с указанията на нашите две светила – дневното и нощното?

pochinali blizki
На първо място, трябва да не забравяме, че всяка от тези осем дати в годината /става въпрос за лятното и пролетно слънцестоене/ е шанс да обърнем нова страница ида започнем нов етап в живота си. Това са дни на осъзнаване на своето битие, на благодарност за предоставеното ни време да бъдем тук и сега. Това е време на ликуване, на тесен контакт с хода на времето, на разбиране и осмисляне на себе си като частица от мирозданието.

В тези дни всеки разполага с малко повече власт от обичайното – над себе си и над съдбата си

Забравете за носталгията, не се вкопчвайте в спомените и старите навици. Необходимо е напълно да се разкриете за позитивни промени, като съзнателно се избавите от това, което ви тежи, размишлявайки за бъдещето само в позитивна светлина.

В навечерието на всяка от тези годишни точки е добре да се избавите от стари, износени или негодни мебели, от лични вещи и дрехи, които не носите, както и да направите генерално почистване. Осем генерални почиствания в годината са достатъчни в дома вида цари ред, а благодарение на това в него да се настани благоприятната енергетика.

След посочената дата в течение на два-три дни е добре да се купуват огледала, портфейли и часовници – това са предмети от всекидневната магия, които ни помагат да се движим напред. В навечерието на тези дати подайте милостиня, а след тях заемете малко пари от добър приятел, като обаче не забравите бързо да ги върнете.

Преди ключово пълнолуние е добре да се посещават гробове на починали близки, да се разглеждат фотографии и документи, да си спомните своя род и мислено да се обръщате към най-добрите качества на предците си. Например чичо ви Иван е бил много умен, а баба ви Дора е живяла сто години и т.н. Вие носите частица от тези хора и като мислите за тях позитивно, осъзнавайки най-добрите им качества, можете да ги пробудите и активизирате у себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.