Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Бледоликата Луна дава сила на жените
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бледоликата Луна дава сила на жените


За да са здрави и силни жените трябва да почитат своята покровителка

луна
Бледоликата Луна дава сила на жените

Неотлъчната спътница на Земята – бледоликата Луна (наричана в древногръцката митология Селена), неслучайно държи в своята власт стихията на водата на нашата планета. Според ведическата теория жените са изпратени на Земята именно от Луната, за да изпълнят пространството на Синята планета с любов, нежност, мъдрост.

Оттогава всеки месец те плащат дан на своята покровителка, получавайки в замяна енергия на съзидание чрез всички водни източници – реки, езера, ручеи, морета. Как да се изпълните с тази енергия, да хармонизирате своите вътрешни ресурси, да постигнете мир в душата си с помощта на стихията на водата, разказва ведическият астролог Габи Сатори.

Времето има свойството да замъглява първоначалната същност на явленията, предметите, действията. Съвременният човек е изгубил връзката с природата и с ведическата култура на нашите предци. Нашите астрални тела приличат на облаци смог над мегаполиса, а не на светещи обвивки, каквито трябва да бъдат.

Най-силно от загубата на връзка с източника на своята същност страдат жените. Лунната енергия дава на представителките на прекрасния пол сили за тяхната всекидневна мъдрост и нежност, за всичко, което определяме като женственост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.