Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Нострадамус - най-великия сред всички гадатели : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Нострадамус – най-великия сред всички гадатели


Популярността на катрените на Нострадамус достигат своя апогей през 1939 г. в нацистка Германия

nostradamus
Планирайки завземането на Франция министърът на пропагандата Гьобелс дава заповед да се фалшифицират предсказанията на френския прорицател и да се разпространят във вид на листовки, за да може без военни загуби да се изчисти територията и да се преселят големи маси от Северна франция на юг.

Безусловната вяра на хората в катрените на Нострадамус кара много французи да напуснат домовете си, като по този начин дават възможност за безпрепятствено нахлуване на фашистите.

Но дори и в развитото общество високопоставените лица обикновено имат лични астролози.

Така например американският президент Роналд Рейгън се ползва от съветите на Джоан Куигли, която го предупреждава за възможно покушение на определена дата – 30 март 1981 г. Американският президент е ранен в областта на белите дробове. Към услугите на астролози прибягват и политически лидери като Теодор Рузвелт, Йосиф Сталин, Маргарет Тачър, Индира Ганди, Жак Ширак.

Звездният хороскоп влияе върху живота на държави и хора. Доказателство за това са хилядолетните наблюдения и всекидневните съвпадения с предсказанията на астролозите. През 2007 г. медиите попадат на сведения, че според астролози всеки президент на САЩ, дошъл на власт в година, кратна на 20, е подложен на смъртна опасност. Причината е, че веднъж на двадесет години Юпитер и Сатурн се разполагат в едно съзвездие на Зодиака.
През 1860 г. президент на Щатите става Абрахам Линкълн – през 1865 г. е смъртоносно ранен в театъра. През 1880 г. Джеймс Гарфилд става президент – тежко ранен е на 2 юли 1881 г. по време на покушение на железопътната, гара във Вашингтон и по-късно умира от раните си в болница. През 1900 г. е инаугурацията на президента на Америка Уилям Макинли – застрелян е през 1901 г. на панамериканската изложба в Бъфало.

Нострадамус предсказва също, че Западът ще нахлуе на Изток и ще прегради Великия път на коприната. А от друга страна, войните на Западай Изтока настъпват със завидно постоянство век след век. В катрена на прорицателя „толкова много зло е извършено от великите червени…“ може да се тълкува като зловещите събития, случили се при управлението на всеки политически тиранин – бил той Тамерлан, Чингисхан, Адолф Хитлер, Мусолини или Сталин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.