Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Как влияят върху живота ни тези три планети?
22.05.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Как влияят върху живота ни тези три планети?


Три планети оказват интересно влияние върху живота ни

живота
Влиянието на Сатурн усещаме остро не само в годините на неговото завръщане в изходната точка, но и в междинните периоди, особено – когато суровата планета преминава четвърт от 1 пътя си. Тоест, когато се формира квадратура на „външния“ Сатурн към „вътрешния“ Сатурн. В тези моменти (а именно на възраст 13-15; 28 – 30,43 – 45,58 – 60, 73 – 75 години) в живота ни настъпват доста сериозни изпитания. Настъпва пречупване на съзнанието, кардинална, понякога насилствена преоценка на ценностите. И с тези задачи се справя, уви, не всеки. Психолози и социолози отбелязват, че на 13 – 15-годишна възраст настъпва пик на тийнейджърските самоубийства. А и кризата на тридесетгодишните не е по-лека. Джим Морисън, Кърт Кобейн, Сергей Есенин и много други личности на своето време не преодоляват тази граница. Мнозина си отиват на 27, едва в подстъпите към този пик. Вероятно защото вече са отработили отпуснатия им от Космоса ресурс.

Влиянието на революционно настроения Уран усещаме най-остро и драматично на 21,42,63 и 84 години. Уран е способен да разруши привичния ни бит, да преобърне живота ни надолу с главата. И ако на младини такива обрати се възприемат доста леко, с възрастта става все по-сложно да преживяваме подобни сътресения.

Нептун – планетата на самоизмамата и всевъзможните изкушения, настойчиво заявява за себе си на 21, 42 и 62 година от живота ни. В тези моменти ни се струва, че сме способни на всичко, но това е само илюзия. Всъщност, за да преминем по-безболезнено тези дати, трябва да сме пределно внимателни. Най-опасната възраст е 42 години, когато човек изпитва върху себе си влиянието и на полуцикъла на Уран, и на квадратурата на Нептун.

Лунните възли ни карат да си спомним за своето кармично предназначение. 9, 18.5, 37, 45, 54 години – именно в тези периоди съдбата пришпорва колесницата на нашия живот, а накъде ще полети, зависи от личната програма на всекиго.
Много хора доста прозорливо (да благодарят на интуицията си!) в тези сложни периоди създават семейство, раждат деца, строят къща или започват нещо друго глобално. И правилно! Щом промените и изпитанията са неизбежни, то нека бъдат позитивни!

Естествено, колкото по-възрастен е човек, толкова повече изпитва влиянието на Космоса. И един ден натискът става непоносим. Но именно тази енергия (за текущия живот, разбира се, отрицателна) способства душата да получи възможност да осъществи следващото си въплъщение.

Като ракета при излитане: първо се отработва и отпада първата степен, след това – втората, и накрая, изразходвайки цялата енергия на двигателите, ракетата преодолява земното привличане! Така и тук. Затова есента на живота, както и есента в годината, трябва без скръб да се приема и благославя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.