Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Хората, подвластни на Юпитер, са истински късметлии!
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Хората, подвластни на Юпитер, са истински късметлии!


Юпитер е наричана още планета на кралете, министрите и свещениците

Юпитер
И главната житейска задача на всеки юпитерианец е поддържането
на ред с мирни средства. А как спокойно да се разреши възникнал конфликт? Само чрез празник (в широкия смисъл на думата), чрез позитив – и в това юпитерианците са ненадминати майстори. Те самите излъчват положителна енергия, жизнерадост – това привлича хората, вселява у тях увереност, че всичко ще се наред. И в крайна сметка точно така става.

Юпитер е най-голямата планета след Слънцето, затова неговите подопечни обикновено са хора с широка душа – склонни са да проявяват щедрост (и в материален, и в духовен план), да споделят позитивната енергия, да проявяват милосърдие. При това го правят без всякакъв користен умисъл. И съгласно законите на Вселената – всичко това им се връща стократно.

Да не забравяме обаче, че Юпитер е древно-римският бог на небето и гръмотевиците (в гръцката традиция му съответства Зевс). Юпитер е лоялен и миролюбив, но ако дълго изпитвате търпението му, той може да започне да мята мълнии. Затова, когато усетят заплаха за собственото си благополучие или ако са предизвикани до краен предел, неговите подопечни няма да отстъпят. Впрочем юпитерианците умеят да прощават, затова и облаците бързо се разпръскват.

Защото ясното и слънчево небе е естествената среда на обитание на Юпитер.

Всъщност юпитерианците са щастливци. И за да ги съпътства успехът през целия им живот, е нужно само едно: да следват своя път. Да избягват рутината, скуката, монументалността, да се стремят да бъдат там, където царят празнично настроение, лекота, веселие. Те дори трябва да работят, играейки – с удоволствие, без насилие над себе си. А за целта трябва правилно да изберат областта на своята дейност.

Хората от първия декан на Юпитер (22 декември -1 януари) имат нужда от стабилност. Идеалната сфера за тях е управлението на финансовите потоци, умножаването на капитала. Подходяща е работата в банка, търговията с недвижимост, финансовото консултиране. Главното е да има непосредствен (и желателно непекъснат)
контакт с пари.

За родените от 1 до 11 март е добре да организират празници, корпоративни мероприятия, шоупрограми, да се занимават с анимация. С една дума – да даряват на хората радост и положителни емоции.

Появилите се на бял свят от 21 май до 1 юни трябва да изберат дейност, където пълноценно да е задействан техният интелект. Това са учени експериментатори, създатели на иновативни технологии, креативни мениджъри.

От 2 до 13 август Юпитер се намира в Лъв и хората, родени в този период, са превъзходни лидери, блестящи политици, организатори на мащабни мероприятия, преуспяващи чиновници, водачи на обществени организации, управители на големи предприятия и благотворителни фондове. Те имат изключителна сила на убеждение, способни са да водят народа след себе си, при това без да използват никакъв натиск: техният ентусиазъм и увлеченост омагьосват, вселяват надежда и увереност.

Юпитерианците, родени от 13 до 23 октомври, имат силно чувство за справедливост. Те са великолепни юристи, законотворци, честни съдии и адвокати. Добре е да се занимават с досъдебно урегулиране на конфликтите: както и всички подопечни на Юпитер, те притежават спокойствие, миролюбив и дарба за убеждаване. Така че имат всички шансове да потушат искрата, преди да пламне пожарът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.