Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Гадателката Магда ме спаси от самата мен
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателката Магда ме спаси от самата мен


Гадателката Магда ме спаси от самата мен и ми върна радостта от живота

татуировки
Колкото и клиширано да звучи, гадателката Магда направи нещо, което никой не успя – нито приятелите ми, нито близките ми, нито терапевта ми.

Аз имах емоционални проблеми, които ме подтикнаха да направя нещо много страшно със себе си – исках да се самоубия. исках да сложа край на живота си. Не съм правила опити, само си го мислех това, но бях на крачка от това да опитам. И щях да направя голяма глупост. Гадателката Магда ме спаси от самата мен. Реших да ѝ пиша, защото само това ми оставаше, само това не бях направила – не бях питала някоя врачка защо той ме изостави. Глупаво е, знам, но тогава така разсъждавах. Сега съжалявам, разбира се, съжалявам за всичко, което съм направила и съм причинила на моите близки, и най-вече – на майка ми.

Писах на гадателката Магда във връзка с предишния ми приятел, който си тръгна от мен без да има каквато и да е причина. Бе дори да има и друга жена. Не знам защо реши да постъпи така с мен.

От писмото на гадателката Магда аз разбрах, че тази раздяла е била за добро. И в последствие разбрах, че е така… Магда ми каза и още други неща, но аз ще ги запазя за себе си. Онова, което е важно, че днес живота ми продължава много по-добре от преди.

Маргарита С. от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.